Τετάρτη, Μαρτίου 24, 2010

Ταμεια και ταμιες

Ολοι θυμομαστε τα διαφορα ταμεια που κατα καιρους εχουν ιδρυθει απο το κρατος για να βοηθηθει ο ενας η ο αλλος σκοπος.

Ποιος δεν θυμαται το ταμειο για την ανασυγκροτηση της Ηλειας μετα τις καταστροφικες πυρκαγιες?
Βαλανε και εναν παππου να φυλαει τα κλειδια και να μοιραζει με τσιγγουνια τα παρα πολλα χρηματα που ειχαν μαζευτει.
Ο παππους εβγαινε καθε λιγο στην τηλεοραση και εδινε και λογαριασμο μεχρι σεντς για το που εχει ξοδεψει τα λεφτα,φυσικα κανεις δεν μας εδωσε τελικη αναφορα τι εγιναν τα πολλα χρηματα που παρεμειναν μεσα στον λογαριασμο αυτον.

Αλλο ταμειο που ειχαν υποσχεθει και ιδρυσαν ηταν το ταμειο κατα της φτωχειας.......

Εκει μαλιστα εβαλε...!!!και ενα εκατομυριο ευρω γνωστος πολιτικος γυρολογος των καναλιων,ξερετε αυτος που πανε τα περιστερια και του καθονται στο κεφαλι κατα την διαρκεια των θεοφανειων.

Κανεις δεν μας ειπε τι εγιναν τα χρηματα που μπηκαν σε αυτον τον λογαριασμο,και φυσικα δεν ξερουμε αν το πηρε πισω το εκατομυριο ο γυρολογος μιας και κανενας φτωχος δεν ωφεληθηκε απο αυτο το ταμειο.

Τελευταιο ταμειο που ιδρυσε ο Προεδρος της Βουλης ειναι το ταμειο για την βοηθεια προς την χωρα,εκαναν και μια διαφημιση στην τηλεοραση,κριμα εναν τηλεμαραθωνιο με την Ρουλα επρεπε να κανουν.

Φυσικα θα μαζευαν περισσοτερα αν μειωναν σε 200 τους βουλευτες και εστελναν τους υπαλληλους της βουλης που ειναι υπερδιπλασιοι απο οτι χρειαζεται στο σπιτι τους,και εκοβαν τους 3 μισθους απο τους 16 που παιρνουν οι υπολοιποι αργοσχολοι,ανδρες,γυναικες,αδερφια και ξαδερφια τους εκει μεσα.

Και φυσικα μιας και οι πολιτες πλησιαζουν τον Πρωθυπουργο και του προσφερουν τον μισθο τους"για την Ελλαδα ρε γαμοτο"θα ηταν σωστοτερο αντι να τρεχει παρακαλωντας τους Γερμανους για βοηθεια,να τον βαλουν σε εναν δρομο,γνωστο δρομο οχι κανενα σοκακι αγνωστο,και να περναει ο καθε Ελληνας να του δινει οτι εχει ευχαριστηση.
Τωρα αν θα του δινει χρηματα η οτιδηποτε αλλο αυτο δεν το γνωριζω.

Καλος τροπος να μαζευτουν χρηματα επισης ειναι να προσφερουν οι πολιτικοι κατι απο τις τεραστιες περιουσιες που εχουν κανει,πχ αν εχεις 50 διαμερισματα κυριε πουλα και ενα για την χωρα σου,εδω σε εμας εχουν κοψει τα παντα.

Επισης καλο θα ηταν να ψαξουν τα κομματα να βρουν οτι τους εχει απομεινει απο τις μιζες,ισως ρωτωντας τον Τσουκατο να μαθουν αν εμεινε τιποτα απο τις μιζες του Χριστοφορακου και να τα βαλουν και αυτοι στο ταμειο.

Επισης ωραιος και καλος τροπος να μαζευτουν χρηματα ειναι να βαλουν οσους εφαγαν λεφτα του κρατους στην πλατεια συνταγματος,να περναει ο κοσμος και να τους φτυνει με ανταλλαγμα να αφηνει και κατι στον ειδικο κουβα που θα κραταει η Ντορα με τον αδερφο της.

Σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω,αντι να κρυφτουν σε υπογεια και στενα,εχουν και το θρασσος να ζητανε και τα υπολοιπα που μας εχουν μεινει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: