Παρασκευή, Μαρτίου 26, 2010

Συμπαρασταση στο τιποτα


Συνεχιζεται η συμπαρασταση των φτωχων Ελληνων,απλων πολιτων οπως ειπε ο Προεδρος της Βουλης,και ειναι ακομη πιο σημαντικο να συνεχιστει και τωρα η προσπαθεια αυτη.

Οποτε τρεξτε να δωσετε το υστερημα σας σε λογαριασμους που δεν ξερουμε τι τους κανουν,και να βοηθησουμε την χωρα που την καταντησαν ζητιανα και στα προθυρα χρεοκοπιας οι ιδιοι που σημερα μας ζητανε την βοηθεια μας.

Ειναι παραξενο που μας θεωρουν τοσο ηλιθιους που δεν θυμουνται οτι αυτοι υπηρχαν στο κοινοβουλιο και πριν το 2004,κανουν λες και δεν υπηρχε η χωρα πριν απο αυτην την χρονια,το παιζουν λευκες περιστερες,δεν μας λενε ομως τις μιζες που επαιρναν που τις ξοδεψαν?

Ο αλλος που βγαινει καθε μερα στην τηλεοραση και μας τρομαζει οτι δεν εχει να δωσει για τις συνταξεις,παλι φατσα φορα ηταν σε καναλι και σημερα,μετα αντε να πιστεψεις την γενικη γραμματεα του υπουργειου του οτι ειναι πεσμενοι με τα μουτρα στην δουλεια και δεν προλαβαινουν 6 μηνες μετα να δουν οτι πληρωνουν δεκαδες εκατομυρια ευρω σε ενοικια κτηριων που δεν χρησιμοποιουν.


Ας ξενοικιασουν λοιπον τα κτηρια να βρουν χρηματα για τις συνταξεις,στο κατω κατω,δεν καταθεταμε εμεις τα εκατομυρια των ταμειων σε τραπεζες χωρις να παιρνουμε επιτοκιο,οι κυβερνησεις τους το εκαναν.

θα προτεινα να κανουν ενα σηριαλ καθημερινο με τιτλο"Αμαρτησα για τον λαο μου"
και εκει να παιζουν καθε μερα,τετοια καψα πια για το γυαλι δεν εχω ματαδει.

Αλλη που βγαινει και ακομη δεν εχει κανει τιποτα ειναι η υπουργος υγειας,καλα απο ανικανους υπουργους υγειας εχουμε κακη πειρα,δεν καταλαβαινουν οτι με το να βγαινουν και να χαμογελανε δεν κερδιζουν τιποτα,εδω δεν ειναι το "Pop idol"εδω χρειαζονται εργα,ποσο καιρο θα μας λενε οτι ειναι μονο 100 μερες στην εξουσια?

Ξυπνατε ρεεεε περασαν οι εκατο μερες>.

Και τα πανηγυρια συνεχιζονται,μεγαλη ικανοποιηση,πιστευω την ιδια ικανοποιηση θα ειχαμε αν μας επαιρναν οι Τουρκοι την Ελλαδα εως και την Λαρισσα,γιατι θα ειχαμε γλυτωσει την Αθηνα.

Α ρε χαλια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: