Δευτέρα, Μαρτίου 29, 2010

Εγκληματα χωρις τιμωρια

Σαν το δελτιο καιρου παρακολουθουμε πια την εγκληματικη δραστηριοτητα καθε ημερα.
Δεν ειναι πλεον οι απλες κλοπες η οι διαρηξεις,τωρα σκοτωνουν για ψυλλου πηδημα.

Καταστρεφονται οικογενειες,επιχειρησεις,χανονται αθωοι ανθρωποι επειδη απλα εχουν μια δουλεια η λιγα χρηματα επανω τους η στο σπιτι τους.
Τρομοκρατημενος ο κοσμος και ανημπορος να αντιδρασει παρακαλει απλα να μην ειναι αυτος ο επομενος στοχος που δεν χρειαζεται να εχει ιδιαιτερη ατυχια για να συμβει.

Μεσα σε ολα αυτα και οι τρομοκρατικες ενεργειες προσθετουν τα δικα τους θυματα στην ατελειωτη λιστα,και τι κανει το κρατος που μας ζηταει ολο και περισσοτερα για να επιβιωσει?

Περιμενει στην τυχη μην και σκασει καμια βομβα σε χερια καποιου τρομοκρατη ωστε να καυχηθει οτι δεν υπαρχει πλεον τρομοκρατια,οσο για τους εγκληματιες και ληστες αυτοι ανετα κυκλοφορουν οπου και οποτε θελουν.

Απροστατευτοι ολοι μας αιφνιδιασμενοι απο την εξαρση αυτη δεν ξερουμε τι να κανουμε.
Και φυσικα μεσα σε ολες τις συνεντευξεις του ο Διαχειριστης μας δεν εχει βρει να πει κατι για αυτο που συμβαινει.

Διαλυμενος πλεον ο κοινωνικος ιστος και ο καθενας για παρτυ του,και σκεφτομαι τι θα γινει με την χειροτερευση των οικονομικων πολλων ανθρωπων στο εγγυς μελλον.
Ας μην ξεχναμε οτι πολλοι απο οσους εγκληματουν σημερα ισως εχουν χασει την καθημερινη τους εργασια και δεν εχουν αλλο τροπο να αντιδρασουν,αλλα οτι και να ειναι δεν σκοτωνεις καποιον για χρηματα.

Αλλος ενας νεκρος μολις ανακοινωθηκε και εμεις περιμενουμε την επομενη ανακοινωση.

Καλος καιρος με λιγες νεφωσεις......


Δεν μας σωζει ουτε ο Διας ουτε το Δωδεκαθεο πλεον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: