Σάββατο, Μαρτίου 27, 2010

Πρεπει ολοι να φτωχυνουμε


Αυτο ειπε και ελλαλησε ο Βρυκολακας των Λευκων ορεων σε συνεντευξη που εδωσε τελευταια,ειναι ειλικρινης ο ανθρωπος.

Αυτο που δεν ειπε ειναι αυτος ποσο θα φτωχυνει σε σχεση με τον μεσο Ελληνα και την μεση Ελληνικη οικογενεια.

Επισης δεν μας ειπε τι μιζες πηρε απο την Ζημενς η Νουδου επι Πρωθυπουργιας του,και φυσικα γιατι ο γιος του δεν ειχε πληρωσει τα τηλεφωνικα κεντρα που ειχε παρει απο αυτην την εταιρεια,και τα πληρωσε μονο μετα την αποκαλυψη του σκανδαλου.

Το αστειο με αυτην την χωρα που ζουμε ειναι οτι ολοι οι πολιτικοι που επι χρονια δυναστευουν τον τοπο κανουν οτι δεν ζουσαν εδω πριν ενα,δυο,η δεκα χρονια και ετσι δεν εχουν καμια ευθυνη για οσα εχουν γινει.
Και ετσι βγαινουν στα καναλια και αρχιζουν"πρεπει να γινει αυτο,η εκεινο"και φυσικα κανενας δεν λεει για τα εκατομυρια που κλαπηκαν,μοιραστηκαν,δοθηκαν,διαγραφηκαν,σε τραπεζες,βιομηχανους κλπ.

Μονο εμεις πρεπει να φτωχυνουμε,εμεις τα φαγαμε,εμεις τα χαρηκαμε,τα μοιραστηκαμε,τα κλεψαμε.
Αυτοι οι δολιοι,ανεπαγγελτοι οι περισσοτεροι απο αυτους δεν θα επρεπε καποτε να μας πουν πως εκαναν τοση περιουσια σε ελαχιστα χρονια?
Με την βουλευτικη αποζημιωση εκανε γαμο στο Four Seasons με ολα τα εξοδα πληρωμενα αλλος,με την βουλευτικη αποζημιωση απεκτησε 50 διαμερισματα αλλος.

Ειναι απλα ξεφτιλα να ζητας απο εναν λαο που επι δεκαετιες τον εχεις να αμοιβεται με τους χαμηλοτερους μισθους στην Ευρωπη να κανει και αλλη τρυπα στο ζωναρι,ειναι χειροτερο απο ξεφτυλα την ιδια στιγμη να εχεις δωσει 28 δις σε τραπεζες οι οποιες τα τοκισαν και κερδισαν απο αυτα τα χρηματα να βγαινεις και να ζητιανευεις 5 δις υπο τον φοβο του Δ.Ν.Τ.

Ειναι περισσοτερο απο σιγουρο οτι ετοιμαζουν χειροτερα σχεδια,η αντιδραση μας ηταν και ειναι απιστευτα χαλαρη οποτε θα προχωρησουν.
Δεν τους ενδιαφερει ουτε η χωρα ουτε εμεις,ειναι υποδουλοι αλλων που τους δινουν τις εντολες.

Να φτωχυνουν οι Ελληνες λοιπον,οχι αυτοι που εχουν τον πλουτο ομως,αυτοι θα περασουν καλα,οπως παντα.

Αληθεια ποσο ακομη θα μας γελοιοποιουν με την ταχα μου ανιδεοτητα τους?

Οσο τους αφηνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: