Τρίτη, Απριλίου 06, 2010

Θεια Δικη

Επιτελους κι ενας πολιτικος που αντιμετωπισε το περιφημο ΕΣΥ και καταλαβε το μαυρο και αραχλο χαλι του.
Κατα τα αλλα υπουργοι περνανε και φευγουν αλλα το μαυρο και αραχλο χαλι παραμενει αμειωτο.

Και πεθαινουν μωρα,ενηλικοι,ηλικιωμενοι ασχετου οικονομικης καταστασης,οι πτωχοι εχουν την προτιμηση φυσικα γιατι η Μανταμ απο τα Β.Π η τα Ν.Π επωνυμη....δηλαδη της ροχαλας δεν λεει να παει στο Λαικο για νοσηλεια,δεν λεει καθολου.

Αν θυμαστε ειχα ζητησει ενα ραντεβου απο την υπουργο υγειας,τωρα ποτε το ειχα ζητησει το ξεχασα.
Το σιγουρο ειναι οτι το ξεχασε και το γραφειο της αν και ειχαν υποσχεθει οτι θα με ειδοποιουσαν οταν ερχοταν η ωρα μου......

Μαλλον αλλο εννοουσαν με το...οταν ελθει η ωρα μου....ευτυχως δεν εχει ελθει ακομη.

Γελοιοι "πρωταοιπολιτες"ειχαμε και πρωταπριλια και αυτοι συνεχιζουν να ζουν το παραμυθι τους,το θεμα ειναι οτι μας εχουν βαλει και εμας σε αυτο το τριπακι και νομιζουμε οτι θα κανουν κατι επιτελους εκτος απο το να βγαινουν στην τηλεοραση και να λενε οτι"θα το κανουν".

Ανικανοι με μονη φιλοδοξια να μας τα παρουν ολα,εγω οτι ειχε το σπιτι το εδωσα οταν εφυγε η μητερα μου στο νοσοκομειο,ας ερθουν να παρουν τα υπολοιπα....ενα μονο κρεβατι και ενα τραπεζι απο το"εντος"στις εκπτωσεις πριν 3 χρονια.

Σωτηρες του κολου με υποσχεσεις και λογια ψευτικα,μας εχουν και ζουμε σε πολεις απανθρωπες και μας μιλανε για νεα Ελλαδα και αγελαδα με γαλα συμπυκνωμενο.

Αξονικοι μπορει να μην υπαρχουν η να μην λειτουργουν στα νοσοκομεια μας, δεν χρειαζεται αξονικος για να τους καταλαβεις,φαινονται απο μακρυα αυτοι,εγω τους εχω καταλαβει τους νεους σωτηρες μας,και δεν μου πηρε και πολυ,αρχιστε να τους καταλαβαινετε κι εσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: