Πέμπτη, Απριλίου 15, 2010

Χορευοντας με τους Λυκους

Συνεχομενες απεργιες εχουν κυρηξει οι ταξιτζηδες και οι δικηγοροι,ειναι απο τις πιο φτωχες ομαδες του πληθυσμου,και εδω γελαμε.

Οταν απο περισυ εως φετος οι ταξιτζηδες πηραν 100% αυξηση στο κομιστρο του ταξι δεν ενοχληθηκαν,ενοχλουνται φετος που θα χρειαστει πλεον να πληρωσουν και κατι απο οσα κερδιζουν σε φορους,φτωχυναν αποτομα.

Και να μου πεις εξυπηρετουν και καθολου?ΟΧΙ μια ζωη ολοι μας ζουμε την αγενεια,την προσπαθεια παραπλανησης απο τους περισσοτερους απο αυτους τους"επαγγελματιες".
Διπλες,τριπλες κουρσες,αρνηση μισθωσης,και κυριως κλοπη απο τουριστες που ερχονται στην χωρα μη εχοντας διαβασει κανεναν απο τους ταξιδιωτικους οδηγους που ενημερωνουν για την πρακτικη αυτη.

Συντεχνια σαν των πολιτικων και αυτοι,εχοντας μια αδεια στα χερια τους αλωνιζουν τις πολεις στην προσπαθεια να αποκομισουν το μεγαλυτερο κερδος.

Η επομενη ομαδα που απεργει δεν μου ειναι και τοσο γνωστη,εκτος απο την επαφη μου με τον δικηγορο που εχει αναλαβει τα δικαστηρια με τις ψευδομαρτυρες της εταιρειας που με απελυσε.

Απο εκει αν και εχω πληρωσει σε διαφορα εξοδα και αμοιβες σχεδον τον μισθο μου ενος ετους αποδειξη δεν εχω παρει ποτε,και φυσικα δεν ειναι ο μονος που ακολουθει αυτη την πρακτικη,ντυνονται και κουστουμαριζονται στα καλυτερα καταστηματα,εχουν γραφεια στο Κολωνακι αλλα εφορια δεν ξερουν τι θα πει.

Και καλα αυτοι,κρατος δεν υπαρχει?Και ποτε υπηρχε θα με ρωτησετε?
Αν ηξεραν οι πολιτες οτι οι περισσοτεροι που ειναι στην βουλη,δικηγοροι,ασχολουνται με απολυσεις και εξωδικα σε εργαζομενους ουτε που θα τους εφτυναν.

Και μετα περιμενουμε καλυτερες συνθηκες και νομοσχεδια...απο ποιους απο αυτους που ενω κλεβουν το κρατος , συγχρονως πληρωνονται και απο αυτο.

Θα ερθει πιστευω η ωρα που θα μαθευτουν ολα αυτα,δεν βιαζομαι,οταν αποφασισω να βγω και να αποκαλυψω την διαπλοκη,κρατους,εταιρειων,εφοριακων πολλοι θα τρεχουν να κρυφτουν κυριως απο το σδοε η οπως ονομαζεται.

Για την ωρα εξαντλω το επιδομα ανεργιας και την υπομονη μου,πλησιαζει ο καιρος ομως που καποιοι θα πρεπει να απαντησουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: