Δευτέρα, Απριλίου 19, 2010

Εφοσον


Μια νεα εβδομαδα ξημερωνει,υπνο δεν εχω και ετσι διαβαζω τα ιστολογια που παρακολουθω,μεγαλες ειδησεις,νικησε λεει καποιος Μιμικος στην Οννεδ,τελεια να βρουμε και μια Μαιρη να τους πεταξουμε μαζι απο την Ακροπολη.

Πως καταφερνουν σε αυτη την χωρα ολοι οι αχρηστοι λογω των γνωριμιων τους και των ατιμιων τους να μπαινουν μπροστα απο αλλους δεν το εχω καταλαβει εως τωρα.

Κατα τα αλλα ακομη μια Κυριακη περασε οπως περνανε ολες οι Κυριακες με βολτα στην αδιαβατη Αθηνα,σε λιγο καιρο θα παταμε τους αλλοδαπους προσπαθωντας να περασουμε απο τους πεζοδρομους που εχουν συσωρευτει προσπαθωντας να πουλησουν την πραματεια τους.

Και ενω εμεις ξεκουραζομαστε απο τις μεγαλες μας νικες ευτυχως φυσηξε νοτιας και δεν μπορει να ερθει το Δ.Ν.Τ. να μας ελεγξει και να συζητησει μαζι μας πως θα μας επιβαλλει ολα αυτα τα απανθρωπα μετρα που θα μας κανουν τοσο ευτυχισμενους.

Υπομονη λοιπον εχουμε χρονια μπροστα μας να νοιωσουμε αυτην την ανειπωτη ευτυχια της φτωχειας και της αλωσης ολων των δικαιωματων μας,το σχεδιο το ειχαν σχεδιασμενο καλα.

Πρωτα υποσχεσαι,μετα τρομοκρατεις,και στο τελος αφαιρεις οσα ηδη υπαρχουν.

Εφοσον ξεχασαμε οτι εμεις δινουμε την εντολη να μας κυβερνησουν,και οτι δεν δωσαμε καμμια εντολη να κυβερνηθουμε με αυτον τον τροπο....

Εφοσον ανεχομαστε να υπαρχουν και να μιλουν ακομη οσοι εφταιξαν για ολα αυτα....


Εφοσον δεν στηνουμε μονοι μας τις κρεμαλες για αυτους που κατακλεψαν την χωρα....

Καλα να παθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: