Δευτέρα, Απριλίου 19, 2010

Τσαντηρια

Γελιο,κεφι και διασκεδαση προβλεπεται για αυριο.

Τι θα γινει αυριο θα με ρωτησετε.......

Α...θα βγει ο Αντιπροεδρος της Κυβερνησης,ναι αυτον τον τιτλο εχει και ενας υφιπουργισκος που και παληα ηταν κατι στην κυβερνηση να απαντησουν σε οσα τους εσυρε ο Προεδρος της Μig,και δεν τους ειπε λιγα.

Αυτα τα επι χρονια "τιποτα"που καθε λιγο και λιγακι ...ειδικα ο πρωτος βγαινουν και κατηγορουν τους παντες και τα παντα,που εχουν γνωμη επι παντος επιστητου,που η μονη ιστορια που τον ακολουθει ειναι των Ιμιων και του Οτσαλαν,βρηκαν επι τελους και καποιον με πυγμη που να μπορει να τους αποκαλεσει με τα ονοματα τους"γελοιους"δηλαδη.

Και ο αλλος που πηρε τα τοτε 50.000.000 δραχμες για την φυτευση του ελαιοδασους της Σαμου,και οταν φυσικα τα πηρε ο ανικανος δεν εδεησε να ενημερωσει τον δωρητη αν φυτευτηκε το ελαιοδασος της Σαμου αλλα απεφευγε να του απαντησει στο τηλεφωνο.

Φυσικα...αν του τα εδινε για μιζα θα του απαντουσε,τον δωρητη σε αυτη την χωρα τον φτυνουμε ασυστολα.

Ειπε και αλλα πολλα ο Προεδρος της Μig,ολοι μας τα ξερουμε,ολοι μας τα συζηταμε στις παρεες μας,να ετοιμαζεται για νεα σκανδαλα ο Παπανδρεου ειπε,οταν φερνεις προσωπα απο το παρελθον δεν μπορεις να περιμενεις τιποτα αλλο.

Φυσικα θα απαντησει ο ασυστολος γιατι αν ειχε τσιπα θα το βουλωνε,κι εκει θα γελασουμε με τις γελοιοτητες του,ας κανουμε υπομονη.
Φυσικα αν ειχα σχεση με την δικαιοσυνη θα ρωτουσα τον αλλον τι εγινα τα 50.000.000.

Μια νυχτα ειναι θα περασει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: