Πέμπτη, Απριλίου 15, 2010

Αχαχουχααααα

Λεω να μαγειρεψω κατι και να ξεκινησω για το νοσοκομειο,ευκολο να το λεω αλλα με τις απεργιες καθημερινα πρεπει να ξερει καποιος εως που μπορει να παει.

Φυσικα καθε φορα που παω,κυριως απογευματα η κατασταση ειναι μονο τραγικη,μονο δυο νοσοκομες και αυτες κανουν τις καθαριστριες,τις τραπεζοκομες,ταιζουν τους ασθενεις που δεν μπορουν να φανε μονοι τους και ολα τα καλα.

Και τρεχουν πανω κατω σαν υστερικες,50 ατομα εχουν να φροντιζουν,και δεν ειναι και τα 50 ατομα συνεργασιμα,αλλα τρεχουν απο εδω και αλλα απο εκει,ελα τωρα να βρεις ακρη.
Και ειναι απογοητευτικο μετα να βγαινει η κυρια του υπουργειου υγειας να λεει οτι κανει και εργο,μαλλον καποια διανοητικη βλαβη εχει η μας θεωρει τοτο ηλιθιους ωστε να πιστεψουμε αυτα που λεει.

Ζουμε την πληρη εποχη του παραλογου,μια χωρα κατεστραμενη με διαχειριστες που διαφημιζουν επιτυχιες,την ιδια ωρα η ανεχεια αυξανεται,ενω εκεινοι νοιαζονται μονο πως να κατατροπωσουν τον εργαζομενο και τον συνταξιουχο.

Αντε να μπουμε στο Δ.Ν.Τ. να αρχισουμε να πεθαινουμε απο την πεινα,ανεργοι,μικροσυνταξιουχοι,να γλυτωσει και το κρατος της απατης μερικες συνταξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: