Δευτέρα, Απριλίου 26, 2010

Εχουν χασει τον μπουσουλα

Απο την μια ζητανε απο τον λαο να φτωχυνει,του λενε οτι δεν εχουν χρηματα για τιποτα,και απο την αλλη ξοδευουν σαν πασαδες τα λαμογια της πολιτικης.

Ξοδεψαν 450 ευρω το δωματιο και συνολικα 100.000 ευρω 7 βουλευτες για να παραστουν στην παρελαση της 25ης Μαρτιου στην Νεα υορκη.

Ζητανε απο τον λαο να δουλευει ως οτου να πεθανει,να μειωσει βασικες του αναγκες,να φτωχυνει.

Την ιδια ωρα εκατονταδες αχρηστοι οργανισμοι ξοδευουν εκατομμυρια ευρω μηνες τωρα.
Παραδειγμα οργανισμος που ερευνα την καλλιεργεια του χταποδιου κοστιζει σχεδον 6 εκατομμυρια ευρω τον χρονο.

Θα επιβαλλουν αργα η γρηγορα χειροτερα μετρα και στον ιδιωτικο τομεα οταν υπαρχουν υπαλληλοι στον δημοσιο που περνουν για μισθο το ετησιο εισοδημα ενος πωλητη λιανικης.

Ο διαχειριστης μας ενδιαφερεται περισσοτερο να τρεχει στο εξωτερικο για να μας σωσει,η να κανει κανω ενω αφηνει τους ανιδεους υπουργους του να ασχολουνται με μικροπολιτικα ζητηματα η να μην παραγουν καθολου εργο.

Ειναι γεγονος οτι σχεδιο δεν ειχαν και αυτο φαινεται,ειναι γεγονος οτι δεν εχουν την θεληση να κανουν αυτα που πρεπει και αυτο ειναι το χειροτερο,ακομη και βοηθεια να μας δωσουν οι ξενοι ειναι αμφιβολο οτι θα καταφερουν να ξεπερασουν την κατασταση.

Παλι στα ιδια και στα χειροτερα θα μας πανε,και τοτε δεν θα υπαρχει ουτε η βοηθεια αυτη.

Και να σκεφτειτε οτι αυτους τους αχρηστους τους πληρωνουμε κιολας.

Ελεος!!!

1 σχόλιο:

anatoli είπε...

O μόνος που παρέστη στην παρέλαση στη Ν.Υόρκη χτές (γιατί τώρα γιορτάστηκε η επέτειος του 1821,25 Απριλίου), για να είσαι δίκαιος φίλε, ήταν ο Ψαριανός του ΣΥΡΙΖΑ (υπάρχει και η σχετική φωτογραφία). Τα υπόλοιπα κοπρόσκυλα είχαν ξαμολυθεί να ψωνίζουν στις μπουτίκ της Ν.Υ. Κάθε χρόνο τό ίδιο κάνουν. Γι' αυτό και δεν τους θέλουν οι ομογενείς.