Δευτέρα, Απριλίου 12, 2010

Πολυνικες

Σημερα πια κατακτησαμε τοσες νικες μαζεμενες,ουτε την προτελευταια Ολυμπιαδα,και ετσι στεφθηκαμε επιτελους πολυνικες.

Μας φορεσαν και το κολαρο του Δ.Ν.Τ με 5% επιτοκιο και τρελλαμενοι απο την χαρα εχουμε βγει στους δρομους και πανηγυριζουμε χωρις σταματημο.

Επισης κατατροπωσαμε παλι αλλη μια τρομοκρατικη οργανωση που ετσι απο χομπυ ειχε φυλαξει ολα τα αρχεια της στο σπιτι της οπως εμεις φυλαμε στο πι-σι τις φωτογραφιες απο τα ταξιδια μας και το βιογραφικο μας ετσι μην τυχει και βρεθει καμια δουλεια και δεν το εχουμε ετοιμο.

Επισης ο ΠΑΟ πηρε τον τιτλο μιας και ο Θρυλος εκανε οτι ηταν δυνατον φετος για να χασει απο μονος του οτι ειχε κερδισει τοσα χρονια.

Ολοι οι μετριοι νικησαν λοιπον σημερα,κανενας της προκοπης θα κερδισει κατι ποτε σε αυτην την χωρα?

Θα φωταγωγηθει και το κεντρο εμαθα,τωρα για ποια απο ολες αυτες τις νικες δεν ξερω,ισως για ολες αυτες μαζι.

Κατα τ'αλλα η σημερινη μας βολτα μετα απο καιρο μας εδειξε ακομη μια φορα οτι πλεον το κεντρο εχει γινει το κεντρο παραεμποριου και παρανομιας,τοσες παραξενες και υποπτες ματιες καθως διαβαινει καποιος την περιοχη του Θησειου.....

Ολα πουλιονται πλεον εκει,κινητα,τσαντες,γυαλια,χαιμαλια,ο παπας παιζεται καθε εκατο μετρα,και εμεις υπερηφανοι για την πολη μας περιδιαβαινουμε με μπε-εμ-βε και μερσεντες με ανοιχτο ουρανο και τερμα το σι-ντι για να μας προσεξουν οι υπολοιποι.

Μια βορειος αφρικη αυτοπροσωπως στο κεντρο της πολης,σε λιγο θα δερνονται καθε μερα οι εμποροι με τους παρα-εμπορους για να περναει η ωρα.

Θα ηθελα αν μπορουσε ο Δημαρχος της πολης να μας υποδειξει σε ποια αλλη πολη συμβαινει αυτο που συμβαινει εδω,εγω σε οσες εχω παει αυτο το χαλι δεν το εχω δει.

Και ειναι λογικο οταν σε μια χωρα βασιλευει η αταξια και η παρανομια,και ο ξενος που θα ελθει παρανομα συνηθως ακολουθει τον ρυθμο αυτο.
Στις πολεις που ο νομος ακολουθειται απο ολους ολοι οι μεταναστες μπαινους σε αυτο τον ρυθμο και ακολουθουν τον τροπο ζωης.

Μετα ολες αυτες τις νικες λοιπον μια ευχη μας απομενει.

Αντε και το Παγκοσμιο κυπελλο δικο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: