Δευτέρα, Ιανουαρίου 17, 2022

Η Ηλιθιοτητα στην εξουσια

 


Λογικο ειναι να παρει μια κυβερνηση καποια μετρα για να περιορισει την μεταδοση ενος αναπνευστικου ιου σαν την Ομικρον που απο οτι λενε μεταδιδεται πιο ευκολα ασχετα αν μεχρι τωρα δεν εχουν φανει σοβαρες συνεπειες απο την μεταδοση της,οπως παραδεχονται και οι ιδιοι,διοτι δεν μπορουν να το κρυψουν αλλοιως θα το εκαναν και αυτο στις ΜΕΘ υπαρχουν μονο ασθενεις απο την μεταλλαξη Δελτα που κυκλοφορει ακομα.

Δεν θα σχολιασω τα παλαιοτερα μετρα,ο καθενας μας καταλαβαινει οτι δεν εφεραν κανενα αποτελεσμα,απο την μια γιατι ηταν ηλιθια και απο την αλλη γιατι ηταν παραλογα,δεν μπορεις να αφηνεις μια ομαδα ανθρωπων ελευθερους να κυκλοφορουν σε εσωτερικους χωρους και σε εξωτερικους και να διασπειρουν τον κορωνοιο επειδη ειναι εμβολιασμενοι οταν ολοι ξερουν...γιατι το ξερουν ασχετα που προσπαθουν να το κρυψουν πως ανεμβολιαστοι και εμβολιασμενοι κολλανε και διασπειρουν τον ιο.


Στα τελευταια μετρα που πηραν απαγορευσαν την μουσικη,δηλαδη μπορει ενας χωρος εσωτερικος η εξωτερικος να ειναι γεματος με κοσμο αλλα να μην εχει μουσικη.

Το Σαββατο το βραδυ περπατησαμε στο κεντρο της Αθηνας,ανεβηκαμε προς το Κολωνακι και θελαμε να περασουμε μεσα απο την οδο Τσακαλωφ,εκει στα πρωτα 200-300 μετρα εχει πολλες καφετεριες-μπαρ,ο πεζοδρομος ειναι στενος και ο ελευθερος χωρος για τον πεζο να περασει ενδιαμεσα ειναι περιορισμενος,ο πεζοδρομος ηταν γεματος απο κοσμο,οι καφετεριες γεματες,οι ορθιοι εκλειναν οποιαδηποτε προσβαση στον οποιονδηποτε να περασει αναμεσα τους,επρεπε να σπρωχθει για να το καταφερει.

Με ποια λιγοκη απαγορευτηκε η μουσικη οταν αφησαν τον κοσμο να ειναι ο ενας πανω στον αλλον οι μισοι σε καθισματα και οι υπολοιποι ορθιοι περιμενοντας να βρουν να καθισουν?

Επειδη δεν ειχε μουσικη δεν κολλαει?


Αστειο επισης ειναι και το μετρο της μασκας σε εσωτερικους και εξωτερικους χωρους,σε εσωτερικους εχει μια βαση,ισως προστατευει ελαχιστα αν και τα παραδειγματα σε βιντεο δειχνουν οτι τα αερολυματα κανουν παρτυ και κυκλοφορουν αβιαστα και χαρουμενα απο τα πλαινα και το πανω μερος της μασκας,πως υποχρεωνεις καποιον να περπαταει στον δρομο και οχι σε πολυσυχναστη περιοχη φορωντας μακα?

Θα κολλησει κορωνοιο απο τις τσουκνιδες?

Απο τα πλακακια των πεζοδρομιων,απο το γρασιδι στο παρκο?

Απο που?

Ας μας ενημερωσουν οι ειδικοι.


Δεν θα αναφερω πολλα για την αναστολη εργασιας των υγειονομικων.

Ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι μια εκδικητικη πραξη,καθαρα εκδικητικη,μην ακουτε τι λενε στα μιντια,εκδικουνται τους υγειονομικους γιατι δεν ειναι υπακουοι,μια ολοκληρωτικη κυβερνηση δεν μπορει να ανεχθει τετοιες συμπεριφορες,πρεπει να δειξει πυγμη ωστε να μην αντιδρασουν οι υπολοιποι.

Το ιδιο συμβαινει και το προστιμο των 100 ευρω τον μηνα σε οσους ανω των 60 δεν εμβολιαστουν.

Δεν συμφωνεις να σε σωσω απο τον κορωνοιο με το εμβολιο και να παιξεις την ζωη σου σε Ρωσικη ρουλετα επειδη το θελω εγω?

Τοτε πεθανε απο την πεινα,το ιδιο αποτελεσμα θα εχω.


Τον θανατο σου,μα θα μου πειτε δεν πεθαινουν οσοι κανουν το εμβολιο,και που ξερετε οτι δεν θα ειστε εσεις ο επομενος που θα φυγει μετα απο λιγο καιρο οπως φευγουν τοσοι καθε μερα χωρις λογο?

Που ξερετε ποιες ειναι οι μακροχρονιες παρενεργειες ενος σκευασματος το οποιο ειναι ακομα υπο επειγουσα εγκριση και θα περασουν χρονια εως οτου να παρει κανονικη αδεια κυκλοφοριας?

Επειδη σας το λενε οι γελοιες διαφημισεις που εχουν βαλει στα καναλια η επειδη το λεει η Παγωνη και ο Βασιβλακοπουλος?


Η κυβερνηση μισει τον λαο,τον λαο που την πληρωνει αδρα ενω αυτος πειναει για να διαχειριστει την καθημερινοτητα του,η κυβερνηση αυτη υπακουει σε εντολες αλλων,η αντζεντα της ειναι αυτη της καταστροφης και της φτωχοποιησης του πληθυσμου,αδιαφορει για τους χιλιαδες νεκρους που θα ειχαν σωθει αν επαιρνε τα σωστα μετρα,ευκολο ηταν,δεν θελησε και δεν θελει να τα παρει,ο στοχος της δεν ειναι να καταπολεμησει την επιδημια,ολοι πλεον το ξερουν αυτο,ολοι οσοι δεν τρωνε τις σαρκες του λαου.  

Ηλιθια μετρα που απευθυνονται σε ηλιθιους απο ηλιθιους.


Δυστυχως δεν θα τελειωσει αυτο,θα συντηρουν την κατασταση αυτη εως οτου πετυχουν οτι σκοπευουν.

Μονη διεξοδος η αρνηση σε οτι κανουν και η αδιαφορια,δεν εχουμε χρηματα να φαμε επειδη μας τα παιρνουν παρανομα?Τρωμε λιγοτερο και ελπιζουμε για μια καλυτερη επομενη μερα,αν ερθει καλως,αν ερθουν χειροτερες ισως ξυπνησουν περισσοτεροι και τοτε υπαρξει καποια αλλαγη.

Οχι απο αυτους,απο εμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: