Πέμπτη, Ιανουαρίου 06, 2022

Αλλα 'ντ αλλα

 


Μολις τωρα ανακαλυψε η κυβερνηση των αχρηστων οτι:

Οι εμβολιασμενοι που βρισκονται παρα τους διπλους η τριπλους εμβολιασμους τους θετικοι στον κορωνοιο μπορουν να κυκλοφορουν ανετα με το πιστοποιητικο εμβολιασμου τους μιας και παρ οτι φαινεται το θετικο τους τεστ στο σαιτ δεν φαινεται στο πιστοποιητικο,δηλαδη...


Ενας ασυνειδητος εμβολιασμενος που κολλαει τον κορωνοιο ανετα βγαινει εξω και παει σε οποιους εσωτερικους χωρους θελει χωρις να τον εμποδιζει κανεις γιατι το συστημα δεν ενημερωνει το πιστοποιητικο του ωστε να μην μπορει να το κανει.

 

Ολα αυτα φυσικα για να συνεχιστει να υπαρχει η διχονοια μεταξυ εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων και να μπορουν να κατηγορουν οτι οι ανεμβολιαστοι σπερνουν τον ιο στην κοινοτητα,βλεπετε το σχεδιο της μεγαλης επανεκκινησης χρειαζεται αποδιοπομπαιους τραγους και ποιοι αλλοι μπορει να ειναι αυτοι απο τους ανυπακουους ανεμβολιαστους?

Γιατι τελικα το ολο ζητημα δεν ειναι της αντιμετωπισης των κρουσματων και κυριως των ασθενων,αν ηθελαν κατι τετοιο δεν θα αποδυναμωναν το ΕΣΥ,δεν θα αφηναν τα ΜΜΜ να κυκλοφορουν με τους επιβατες μεσα σαν σαρδελλες,δεν θα αφηναν τις σχολικες αιθουσες με 25-30 παιδια,δεν θα εδιωχναν με αναστολη και τελειως φασιστικα και εκδικητικα τους ανεμβολιαστους υγειονομικους απο τις θεσεις τους την στιγμη που τωρα υπαρχουν τοσα κενα με εκατονταδες υγειονομικους εμβολιασμενους να ειναι φορεις του κορωνοιου.


Ατρσι μπουρτσι και λουλας κυβερνηση αστειων και ανικανων.


Οσο για τον καθημερινο βομβαρδισμο απο τα πετσωμενα μιντια εναντιον των ανεμβολιαστων αυτο μονο σαν ενα φαιδρο αστειο μπορει να το καταλαβει καποιος,οι μισοι διπλό και τριπλο εμβολιασμενοι δημοσιογραφοι,ηθοποιοι,τραγουδιστες,ηθοποιοι και υπουργοι της κυβερνησης ηδη περνουν τις μερες τους σε καραντινα εχοντας κολλησει τον κορωνοιο,ποσο γελοιες φανταζουν τωρα οι αποφασεις τους?


Ολοι οσοι γνωριζουμε το σχεδιο τους φυσικα καταλαβαινουμε γιατι γινονται ολα αυτα,εν τω μεταξυ ομως πεθαινουν συνεχως συνανθρωποι μας,αυτοκτονουν απο φοβο και απελπισια μαθαινοντας οτι εχουν κολλησει,οι νοσουντες περιγραφουν ιστοριες αγριας εγκαταλειψης μεσα σε κλειδωμενα δωματια νοσοκομειων και τελικα ειναι πλεον θεμα τυχης να βγει καποιος αλωβητος απο εκει μεσα.


Κανεις δεν πιστευει οσα λεγονται και γραφονται απο αυτη την μεριδα του τυπου που πλουτισε κατα εκατονταδες εκατομμυρια παραπληροφορωντας και εκβιαζοντας,τρομοκρατωντας τον πληθυσμο,τι μας περιμενει στο μελλον κανεις πλεον δεν ξερει αφου ειμαστε ολοι ερμαια μιας τυραννικης,ολοκληρωτικης συμμοριας η οποια ακολουθει η τουλαχιστον προσπαθει να ακολουθησει με καθε τροπο τις εντολες που εχει παρει απο τα ξενα κεντρα της ελιτ που την εξουσιαζει.


Ο Θεος βοηθος.

1 σχόλιο:

888ICXPNIKA888 είπε...

Καί τό χειρότερο όλων είναι πώς υπάρχουν θεραπείες αλλά αυτοί δέν πτοούνται διόλου συνεχίζοντας απρόσκοπτα τίς δολοφονίες χιλιάδων αθώων ψυχών.