Δευτέρα, Ιανουαρίου 31, 2022

Θεια Κωμωδια

 


Δεν μου αρεσουν οι επιθεωρησεις,δεν βλεπω κωμωδιες,ετσι δεν μπηκα στον κοπο να δω καθολου την συζητηση στο κοινοβουλιο για την προταση μομφης του Συριζα εναντιον της κυβερνησης,κατ'αρχην θεωρω οτι ο Συριζα δεν διαφερει καθολου απο την συμμορια που κυβερναει γιατι εχει σχεδον τις ιδιες θεσεις σε πολλα απο τα φλεγοντα ζητηματα που μας απασχολουν και δευτερον δεν πιστευω οτι νοιαστηκε καθολου για τους αποκλεισμενους στην Αττικη οδο.Αλλον στοχο ειχε η προταση μομφης. 


Διαβαζοντας αποσπασματα των ομιλιων των δυο μονομαχων αυτο που καταλαβα ειναι οτι:

Η μια συμμορια κατηγορησε την αλλη οτι εχει σχεσεις με τον υποκοσμο και την παρανομια,αυτο απο μονο του λεει πολλα,αναγνωριζουν πλεον απο μονοι τους οτι την ιδια ωρα που καταπατουν καθε δημοκρατικο δικαιωμα των πολιτων και καθε ελευθερια οι ιδιοι παραδεχονται οτι συνδιαλεγονται με παρανομους,υποδικους και προσωπα του υποκοσμου.

 

Βαρεθηκα τις συγνωμες,η ανικανοτητα και η ανεπαρκεια δεν μπορει να κρυφτει πισω απο μια συγνωμη,παραιτησου και πηγαινε σπιτι σου αν δεν μπορεις να ανταπεξελθεις στα καθηκοντα σου,τι παει να πει συγνωμη,ποτε μια συγνωμη ελυσε καποιο προβλημα,ποσες συγνωμες πρεπει να ακουσουμε ακομα?

 

Κουβεντα για τους υγειονομικους σε αναστολη την ιδια ωρα που πλεον ειναι γνωστο οτι εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι κολλανε και μεταδιδουν το ιδιο,κουβεντα για το παρανομο και ανηθικο προστιμο των 100 ευρω στους ανω των 60 που δεν εχουν εμβολιαστει,πιστευει ο Συριζα οτι με το να σιγονταρει τις αντιδημοκρατικες πολιτικες του Κουλη θα κερδισει ψηφους?

Αυτο δεν προκειται να συμβει,ποια διαφορετικη προταση εχει για την πανδημια οταν συμπιπτουν ολες οι θεσεις του με αυτες του Κουλη?

Ο Κουλης πρεπει να φυγει,αυτο ειναι δεδομενο,δεν κανει για την θεση που βρισκεται,το ερωτημα ειναι ποιος θα τον αντικαταστησει?

Ενας μη εκλεγμενος για να συνεχισει τις ιδιες πολιτικες που εφαρμοζονται μεχρι σημερα?

Ακομα ενας υπαλληλος των Βρυξελλων και των νεοταξιτων αφεντικων της χωρας?

Δεν μας χρειαζεται ακομα ενας τετοιος.


Το συστημα πρεπει να εξαφανιστει,ολο μαζι,υπακουοι ειδικοι,Ιατροι των τηλεπαραθυρων,τακτικες και πραξεις εκβιασμων και τρομοκρατιας,ποινες και προστιμα,μετρα που δεν βοηθουν στην αντιμετωπιση του προβληματος,ολα αυτα πρεπει να φυγουν.

Χρειαζομαστε τον λαο ενωμενο,η διχονοια που προσπαθησε επιτυχημενα εως εναν βαθμο να σπειρει ο χειροτερος πρωθυπουργος στην ιστορια της χωρας πρεπει να σταματησει,πρεπει να λειτουργησουν οι θεσμοι,αυτη την στιγμη καμια απο τις υπολοιπες εξουσιες δεν λειτουργει,πρεπει να βρεθουν κατηγορουμενοι οσοι βοηθησαν και προπαγανδισαν το παραμυθι της κυβερνησης,η ασυλια να αρθει για ολους ωστε να εξηγησουν βασει ποιων δεδομενω πηραν οσα μετρα πηραν και φτασαμε τελικα σε 23000 νεκρους τους περισσοτερους αδικα ελλειψει ΜΕΘ,μονοκλωνικων και υγειονομικου προσωπικου.


Την στιγμη που σε ολο τον κοσμο αρχιζει εντονα να αμφισβητειται η αντιμετωπιση της πανδημιας,τα εμβολια και οι παρενεργειες τους,τα μετρα που παρθηκαν,εμεις διαφημιζουμε τα εμβολια στα παιδια σαν να μην υπαρχουν δεκαδες δημοσιευσεις για τα αντιθετα αποτελεσματα που εχουν φερει και χωρις να ειναι γνωστες οι μακροχρονιες επιπτωσεις τους στην υγεια τους στο μελλον.


 

Το εγκλημα εναντια στον λαο και την χωρα συνεχιζεται και η σιωπη καλα κρατει.

Χθες πρεπει να πανηγυριζαν οσοι νικησαν στην τελικη ψηφοφορια,ο λαος ...οσοι μπορουν να σκεφτουν καταλαβαν με τι εχουν να κανουν,τι και ποιους εχουν να αντιμετωπισουν,και αυτοι δεν εργαζονται για το καλο του.

Φτανει πια με τις συγνωμες,οσοι δεν μπορουν,δεν θελουν,παιρνουν εντολες απο αλλου.

Πρεπει να πανε σπιτι τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: