Πέμπτη, Ιανουαρίου 20, 2022

Αδικοχαμενοι ανθρωποι

 


Δεν ξερω αν συνηθισαμε σε τοσους θανατους καθε μερα ενω περιμενουμε την σειρα μας,δεν ξερω αν ειναι επειδη σαν χωρα ειμαστε ο καθενας για τον εαυτο του και ας παει να γαμηθει ο διπλανος μας,αυτο που ξερω ειναι οτι καθημερινα συντελειται ενα τεραστιο εγκλημα γυρω μας κι εμεις κλεινουμε τα ματια μας.


Καθε απογευμα ακουμε ενα νουμερο και συνεχιζουμε,αυτο το νουμερο ειναι συνανθρωποι μας,καποιοι που ξερουμε,ξεραμε,ειχαμε ακουσει για αυτους,εχουν φιλους,παιδια,εγγονια,και πεθαινουν παρατημενοι απο ενα ανικανο κρατος σε δωματια σκοτεινα με θορυβο απο αναπνευστηρες και βηματα βιαστικων νοσηλευτων.


Διαβαζω οτι οι μισοι και περισσοτεροι απο οσους εχουν φυγει εως σημερα θα μπορουσαν να ζουν αν τους ειχαν δοθει τα μονοκλωνικα αντισωματα που σε αλλες χωρες δινονται απλοχερα ακομα σε σε τουριστες που βρισκονται με κορωνοιο ενω κανουν διακοπες εκει,εδω απο περυσι μονο η ελιτ ειχε την χαρα να τα δοκιμασει,δεν ειχαν αδεια κυκλοφοριας μας ελεγαν.....


Γιατι εχουν αδεια κυκλοφοριας τα εμβολια?


Ειναι ακριβα μας λενε.


Ας ζητησουν απο τους συγγενεις των ασθενων να δωσουν ενα ποσο ωστε ετσι να σωθει ο ανθρωπος τους,ειναι δικαιολογια οτι ειναι ακριβα?Δεν ντρεπομαστε και λιγο?

Και ειναι φθηνοτερη η πολυημερη νοσηλεια σε ΜΕΘ?

Και ειναι φθηνοτερα τα πειραματικα φαρμακα που τους δινονται εκει τοσες μερες που τους ταλαιπωρουν μεχρι να πεθανουν?


Εδω συντελειται ενα εγκλημα.

Καποιοι ειναι πιο ισοι απο τους ισους.


Και εφεραν τελικα 2000 μονοκλωνικα,και σωθηκαν ζωες,γιατι σταματησαν να τα προμηθευονται μετα το τελος τους?


Ας μην αστειευομαστε πλεον,το κρατος δολοφονει και κανεις δεν μιλαει,πεθαινει ενα χωριο καθε μερα και ολοι ειμαστε ευτυχισμενοι γιατι δεν ειμαστε εμεις,αν ερθει η σειρα μας ομως θα συμβει το ιδιο,κανεις δεν θα μιλησει,ολοι θα μεινουν στην σιωπη περιμενοντας την δικη τους σειρα.


Ιδανικοι αυτοχειρες ενος συστηματος που μας μισει και θελει να ξεφορτωθει τους περισσοτερους απο εμας,με την συγκαταθεση μας,και ολοι μα ολοι αρχηγοι,προεδροι,διοικητες ειναι συμμετοχοι σε αυτη την μαζικη δολοφονια,των πατεραδων σας,των μαναδων σας,των γιων σας,των αδερφων σας,των φιλων σας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: