Τετάρτη, Ιανουαρίου 05, 2022

Γελοιοι

 


Συνεχιζει η κυβερνηση να εξαπατα τον λαο,δυο χρονια τωρα και αφου εχει καταπατησει καθε αρθρο του Συνταγματος,εχει διχασει,εχει αποκλεισει οσους δεν εχουν εμβολιαστει και τιμωρησει τους υγειονομικους με αναστολη εργασιας.....

 

Και ενω τα κρουσματα εχουν ξεπερασει το ταβανι,αυτοι μιλουν για "επιδημια των ανεμβολιαστων",την τελευταια εβδομαδα η μιση σοου μπιζ εχει κολλησει τον ιο διπλο και τριπλο εμβολιασμενοι,υπουργοι,παπαδες,τραγουδιστες,δημοσιογραφοι,διπλο και τριπλο εμβολιασμενοι.

Τα παντα λειτουργουν σαν να εχουμε 100 κρουσματα την ημερα ενω εχουμε 50000,λαικες αγορες γεματες κοσμο,σχολεια που ανοιγουν οπως τοτε που εκλεισαν με υποδεκαπλασια κρουσματα,τι θελουν να κανουν?


Και μεσα σε ολα αυτα αποφασισαν οτι τα 60 ευρω που εχουν εξαναγκασει τον κοσμο να πληρωνει για να κανει PCR test ειναι πολλα και το κατεβασαν στα 47 ευρω,το ενα δεκατο σχεδον του μισθου ενος αμειβομενου με τον κατωτατο μισθο,οταν χωρες με εργαζομενους που εχουν εισοδημα δεκαπλασιο εχουν αυτα τα τεστ δωρεαν.


Ποσο πιο ανικανος πρεπει να εισαι για να συνεχιζεις αυτο το τροπαριο,αυτο δεν ειναι κυβερνηση,ειναι σχολικη ομαδα ποδοσφαιρου στην οποια παιζει οποιος εχει πατερα στο μαθητικο συμβουλιο.

Ποση γελοιοτητα πλεον,και αφηνουν και ολους τους ψυχακηδες να βγαινουν απο το πρωι εως το βραδυ στα καναλια να περνούν τις ηλιθιες θεσεις και την προπαγανδα τους περι ευθυνης των ανεμβολιαστων.


Ναι ρε μαλακες,και το οτι ειστε τοσο ανικανοι και γελοιοι οι ανεμβολιαστοι φταινε και για αυτο.


Αν αυτη η χωρα βγει απο αυτο το τουνελ θα κανει χρονια για να ξεπερασει αυτη την αμοιβαδα που την κυβερναει με την βοηθεια ολων των υπολοιπων εξουσιων,ενω η θεση της ειναι σε ψυχιατρειο η φυλακη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: