Δευτέρα, Ιανουαρίου 24, 2022

Επιτελικο μπαχαλο


 Μετα την επιτυχημενη αντιμετωπιση των καταστροφικων πυρκαγιων που εκαψαν χιλιαδες στρεμματα δασους με πολυ ευκολια να ακομα μια μεγαλη επιτυχια του επιτελικου κρατους του Κουλη,οχι πως τα αλλα επιτελικα κρατη των υπολοιπων κομματων εχουν κανει κατι καλυτερο αλλα τωρα μιλαμε για το συγκεκριμενο.


Τι εκαναν λοιπον?

Ηξεραν οτι θα υπαρξει κακοκαιρια.

Ναι.

Ειχαν κανει σχεδιασμους?

Ναι.

Και τι εγινε?

Εκανε ενας οδηγος απο οτι ειπε 5 ωρες να φτασει στην Μαραθωνος απο το Παλαιο Φαληρο.

Μεγαλη επιτυχια.

 

Μπλοκαρε η Αττικη Οδος που εχει παραχωρηθει σε ιδιωτες οι οποιοι ζητουν 75 εκατομμυρια αποζημιωση γιατι εχασαν κερδη απο την πανδημια,ενω οι υπολοιποι Ελληνες κερδισαν ταχα ε?

Ζουμε την εποχη της γελοιοτητας,ιδιωτικες εταιρειες που δεν καλυπτουν τους ορους με τους οποιους τους εχει παραχωρηθει δημοσια περιουσια αλλα απαιτουν απο το κρατος να τους αποζημιωσει κιολας.

Κλεφτης κρατος που παραχωρησε δημοσια περιουσια σε τηλεφωνικες εταιρειες για να κλεβουν αυτες με την σειρα τους τους πολιτες.Με τιμολογια ακριβοτερα απο ολη την Ευρωπη.

Ανικανο κρατος που παραχωρησε δημοσιους δρομους σε ιδιωτες το ιδιο ανικανους με αυτο.

 Το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να εισπρατουν διοδια και τιποτα αλλο.


Πληρωνουμε ανικανους για να ξυνονται,μετα τον Χαρδαλια και την επιτυχημενη αντιμετωπιση των πυρκαγιων τωρα εχουμε τον Στυλιανιδη ο οποιος ριχνει ολο το φταιξιμο στην Αττικη Οδο.

 

Η Κατεχακη ειναι στην Αττικη οδο?,Η Μεσογειων,ολη η περιφερεια και οι υπολοιποι δρομοι ειναι στην Αττικη οδο.


Πως τα καταφερνουν να δικαιολογουν τα αδικαιολογητα και να κανουν τον κοσμο να εκνευριζεται ακομα περισσοτερο δεν το ξερω,ειναι το μονο επιτευγμα που καταφερνουν καθε φορα.

Να τους βριζουν,να τους μουτζωνουν και να τους λενε ανικανους.

Αυτο που ειναι δηλαδη.


Αλοιμονο μας.



Μια μερα μετα και ακομα ειναι αποκλεισμενοι πολιτες στις διαφορες περιοχες της Αττικης,ο Πατουλης ασχολειται με το να μπλοκαρει λογαριασμους που τον βριζουν στο twitter,,ο Στυλιανιδης που δεν τον ηθελε κανεις στην Κυπρο αλλα τον επιλεξαμε εμεις λογω της ανικανοτητας του σχεδιαζει τις καλοκαιρινες πυρκαγιες για να ειναι ετοιμος απο τωρα οταν θα καουν τα παντα και η ζωη συνεχιζεται στην Μπανανια του Κουλη.

Οι ιδιοι το 2017 εγραφαν:

Για την δικη τους ανικανοτητα τιποτα?


Δεν υπάρχουν σχόλια: