Πέμπτη, Ιανουαρίου 27, 2022

Κ.Σβαμπ: «Διεισδύουμε στις κυβερνήσεις και βάζουμε δικά μας παιδιά»


Με απίστευτη κυνικότητα ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ και της Μεγάλης Επανεκκίνησης, Κλάους Σβαμπ, μιλούσε το 2017 για τη «νέα γενιά ηγετών». 

Όπως έλεγε το 2017, μιλώντας στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, πως όχι απλά πρωθυπουργοί είναι εκλεκτοί τους, αλλά πως πλέον έχουν διεισδύσει σε κυβερνήσεις της Δύσης δικά τους παιδιά!

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά «ήξερα ότι τουλάχιστον το μισό υπουργικό συμβούλιο του Καναδά είναι δικοί μας, νέοι παγκόσμιοι ηγέτες του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ». 

Ο Κ.Σβαμπ αναφέρεται στη νέα γενιά ηγετών και ξεχωρίζει τον νυν Γάλλο πρόεδρο, Εμάνουελ Μακρόν και τον νυν πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντώ, λέγοντας πώς και οι δύο είναι οπαδοί της Μεγάλης Επανεκκίνησης. 

Πρόκειται για δύο ηγέτες που έχουν ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των διαχωρισμών μεταξύ των πολιτών. 

Φυσικά, αν και δεν αναφέρεται στο νέο βίντεο, στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος άλλωστε μας έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι φανατικός αναγνώστης του συγγράμματος του Κλάους Σβαμπ, «COVID-19: The Great Reset».

 https://www.pronews.gr/kosmos/1052754_ksvamp-dieisdyoyme-stis-kyverniseis-kai-vazoyme-dika-mas-paidia-ti-elege-2017-gia-ti

Δεν υπάρχουν σχόλια: