Τετάρτη, Ιανουαρίου 26, 2022

Αρες,μαρες,κουκουναρες


 Εκανε δηλωσεις ο Κουλης ζητωντας συγνωμη απο οσους ταλαιπωρηθηκαν,οπως λεει το παλιο ρητο "Απο τοτε που βγηκε η συγνωμη χαθηκε το φιλοτιμο"

Μερικα απο οσα ειπε:

.......Υπάρχουν σαφέστατες ευθύνες στον παραχωρησιούχο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε αυτή, την τελευταία χιονοθύελλα. Αυτές θα διερευνηθούν πλήρως με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία, αλλά και τους όρους που περιλαμβάνονται στις σχετικές συμβάσεις με το Δημόσιο.

1)Πότε τηρησε κοινοπραξια τις δεσμευσεις και υποχρεωσεις της απεναντι στο δημοσιο?

   Πότε αποζημιωσε πολιτες για τις παραλληψεις και την ανικανοτητα της?

   Ποτε δικαστηκε καποιος για οσα συμβαινουν?

 Δωσανε τις υποδομες και τις μεταφορες και επικοινωνιες σε ιδιωτες οι οποιοι αισχροκερδουν χρονια και οταν συμβει κατι κανουν αγωγες και μυνησεις στο δημοσιο απαιτωντας αποζημιωσεις εκατομμυριων λες και οταν εχουν τεραστια κερδη τα μοιραζονται με τους πολιτες η το κρατος.

 

 .......Για αυτό και η απόφαση να δοθούν άμεσα 2.000 ευρώ στους οδηγούς οι οποίοι δοκιμάστηκαν εκεί. Και, όπως ανακοίνωσε και ο Υπουργός Υποδομών, αποζημίωση θα υπάρξει και για όσους ταξίδεψαν με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ταλαιπωρήθηκαν άδικα.

2)Απο ποτε συμφωνει Πρωθυπουργος χωρας με ιδιωτικη εταιρεια το ποσο αποζημιωσης που πρεπει να καταβαλλει στον πολιτη?

Ειναι ντιλερ αποζημιωσεων η δικαστηριο να προτρεχει και να αποφασιζει το ποσό της αποζημιωσης ο ιδιος?


........Είναι σαφές ότι και εκεί τα πράγματα δεν πήγαν καλά και πρέπει να εξετάσουμε τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση και να αναπροσαρμόσουμε τους σχεδιασμούς μας 


3)Για ποιο λογο οσοι ταλαιπωρηθηκαν επι ωρες στους δρομους εκτος Αττικης Οδου εξαιρουνται απο τις αποζημιωσεις αυτες?

Οταν το δημοσιο στο οποιο καθε πολιτης πληρωνει φορους αδυνατει να τον προστατεψει και αντιθετα θετει την ζωη του σε κινδυνο για ποιο λογο δεν αποζημιωνει το κρατος η η περιφερεια τον καθε εναν που ταλαιπωρηθηκε?


........Θέλω να ευχαριστήσω και τους υγειονομικούς μας, τους διασώστες του ΕΚΑΒ, καθώς παρά την πρωτοφανή χιονόπτωση δεν σημειώθηκαν δυσλειτουργίες στο σύστημα υγείας. 


4)Εχει ενημερωθει ο Πρωθυπουργος οτι στο Σωτηρια δεν ειχε δοθει φαγητο στους ασθενεις ολη μερα?

Ειχε ενημερωθει οτι ηταν αδυνατη η προσελευση ασθενων στα νοσοκομεια λογω του οτι ηταν αποκλεισμενα απο το χιονι?

Ποιους υγειονομικους ευχαριστει,οσους εχει θεσει εκδικητικα σε αναστολη χωρις μισθο?


........Είναι αλήθεια πως οι υποδομές μιας μεσογειακής χώρας δεν είναι πάντα προσαρμοσμένες σε συνθήκες έντονων χιονοπτώσεων. Αν και παντού στον κόσμο το πολύ χιόνι φέρνει μεγάλα προβλήματα. 


5)Σε τι συνθηκες ειναι προσαρμοσμενες οι υποδομες μιας μεσογειακης χωρας?

Στις πυρκαγιες που κατακαψαν την μιση Ελλαδα περυσι και αλλες χρονιες?

Στους σεισμους που οι κατοικοι παραμενουν σε κοντεινερ χρονια μετα απο εναν σεισμο?

Στις πλημμυρες που οποιος σωθει σωθηκε?

Να ξερουμε τουλαχιστον η δικη μας μεσογειακη χωρα απο τι μπορει να προφυλαχθει.


........Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε το θάρρος να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και τη διάθεση να μαθαίνουμε από αυτά και να γινόμαστε καλύτεροι.
Διδασκόμαστε λοιπόν και προχωράμε. 


6)Να σε καψω Γιαννη να σε αλειψω μελι.

Αν ειναι να κανει τοσα λαθη για να μαθαινει τοτε δεν επρεπε να ειναι πρωθυπουργος αλλα μαθητευομενος μαγος.

Ειναι ολοφανερο οτι μας δουλευει,το να αναγνωριζεις το λαθος σου σημαινει οτι παιρνεις μετρα για να μην ξανασυμβει,ωραια λογια ωστε να βγαλει απο πανω του τις ευθυνες,δεν διορισαμε εμεις τον καθε ανικανο καλοπληρωμενο υπαλληλο του,αυτος τον διορισε,προχωραμε προς το χαος με την κυβερνηση του,απλα αυτος δεν εχει την νοημοσυνη να το καταλαβει.

 

Το σωστο θα ηταν να πει οτι ολα ειναι ενα μπαχαλο και κανεις δεν ξερει τι πρεπει να κανει σε ωρα αναγκης γιατι ολοι οι υπευθυνοι ασχολουνται με δημοσιες σχεσεις και φωτογραφησεις αντι να οργανωνουν οσους πρεπει να ειναι ετοιμοι για αυτη την ωρα αναγκης,επρεπε να παραδεχθει οτι εχει αλωθει το κρατος απο τις κομματικες φατριες οι οποιες μονη ασχολια εχουν την διατηρηση του καθεστωτος στην εξουσια και να μπλοκαρουν πολιτες απο τους λογαριασμους τους στα σοσιαλ μιντια οπως κανει ο γνωστος ανικανος σε καιρια θεση ολη μερα αντι να κανει την δουλεια του.

Ο θεος μονο θα μας σωσει,απο αυτον και τους αλλους.

    

ΥΓ:Πετσας: Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τότε που κανείς δεν ήξερε ποιος ήταν γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, αλλά θέλουμε ακόμα χρόνο»

 

 Η επιστημη σηκωνει χερια και ποδια ψηλα και τελικα η ηλιθιοτητα ειναι αγιατρευτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: