Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2009

Καναλια για πνιξιμο

Ειναι τοσο αστειο να καθεσαι και να παρακολουθεις τηλεοραση σε καιρο εκτακτης αναγκης,ολοι μεσα στο ενδιαφερον και τις συμβουλες.
Το ενα καναλι φανερα κατα της κυβερνησης συνεχεια αμφισβητει καθε τι που γινεται,κρινει αρνητικα ολες τις πραξεις και την οργανωση της επιχειρησης.
Το αλλο καναλι τοσο φιλικο που μονο τον πρωθυπουργο να σβηνει τις φωτιες δεν δειχνει,ολα ειναι τελεια και η οργανωση αψογη μα με τοσο αερα τι να κανουμε?
Και πως να περιμενεις απο μεσα που λειτουργουν παρανομα να ειναι αντικειμενικα?Εδω δεν εχουν αδεια λειτουργιας επι 20 χρονια και ομως λειτουργουν,αλλο παραλογο σε αυτην την χωρα.
Καναλια που πιο πολυ ενδιαφερονται για τα μπουτια της δεινα τραγουδιστριας η για την απονομη βραβειων σε χαζογριες που ξαφνικα ασχολουνται εν μεσω του κολλαγονου τους με φιλανθρωπικους σκοπους.
Ειναι αστεια η εικονα της κοινωνιας μας οπως την δειχνουν τα καναλια,δεν ειμαστε ετσι ρε παιδια,ολοι με βιλλες και να τρωμε πρωινα με βουτυρο και μελι στον κηπο.
Αλλα με τους μισθους που παιρνουν πως να ενδιαφερθουν και να ασχοληθουν με τα καθημερινα προβληματα του κοσμου,και οταν λεω να ασχοληθουν εννοω να ασχοληθουν οχι απλα για καλυψουν την ωρα να αναφερουν το καλαθι της νοικοκυρας και τους ανεργους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: