Τρίτη, Αυγούστου 23, 2011

Ουφ!!

Eνα απιστευτο τρεξιμο απο χθες με το εξιτηριο απο το νοσοκομειο,ηξεραν οτι θα φευγαμε και ομως τιποτα δεν ηταν ετοιμο,ολα την τελευταια ωρα και φυσικα η γραμματεια ειχε κλεισει...η μαλλον την ειχαν κοπανισει απο τις μια και μιση,αληθεια ποσες ωρες εργαζονται?θα ηταν σημαντικο να το μαθουμε και εμεις που οταν εργαζομαστε το οκταωρο ειναι λιγο,δηλαδη πανε στις 9 και στις μια και μιση κλεινουν?

Τελικα μετα απο ταλαιπωρια φτασαμε στο Κορωπι στις 4 σχεδον,διοτι ειχαμε να βαλουμε και τις στρογγυλες σφραγιδες,χωρις αυτες οπως γνωριζετε ηδη δεν υπαρχει κρατος.

Η μερα σημερα καταναλωθηκε στο καθαρισμα του κλειστου επι ενα μηνα σπιτιου,σε δουλειες γενικα και σε επισκεψη στο ικα Κορωπιου για να γραψει ο γιατρος εκει τα φαρμακα,ο γιατρος εκει δεν υπαρχει απλα,παει στις 2 μετα το μεσημερι και δεχεται μονο 25 ασθενεις,αν θελετε να αγορασετε φαρμακα δηλαδη πρεπει να πατε απο τις 12 μιας και το ραντεβου ειναι αγνωστη λεξη στα Μεσογεια και να περιμενετε αλλοιως τα πληρωνετε απο την τσεπη σας και μετα ο Θεος βοηθος.

Καιρος για μπλογκινγ μηδεν,διαθεση το ιδιο,απο τα λιγα που διαβαζω ακομα μας σωζουν αλλα δεν το καταφερνουν ουτε αυτο,διαφορες μαλακιες του λογοδοιαρροια νεου σωτηρα περνανε απο μπροστα μου και εγω το μονο που κανω ειναι να μουτζωνω την οθονη του υπολογιστη.

Ακομη με τον ογα δεν τελειωσα,περιμενω την στρογγυλη σφραγιδα του Δημου Αιγινας και μετα θα παω,διαβαζω οτι το χρηματηστηριο εχει πεσει στις 940 μοναδες και σκεφτομαι:

Και εις κατωτερα.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια: