Τετάρτη, Αυγούστου 17, 2011

Οικος ανοχης

Το θαυμα τελειωσε,οι υποσχεσεις το ιδιο,καποιοι αποφασισαν χωρις να μας ρωτησουν οτι θα αλλαξουν τους ορους του παιχνιδιου,εμεις οι δημοκρατικοι λαοι τους ειμαστε ασημαντοι,το πειραμα πετυχε στην Ελλαδα,δεν αντισταθηκαμε και ετσι πηραν το μυνημα.

Οι λαοι δεν θα αντιδρασουν,θα φοβηθουν την πεινα,την ανεργια και τελικα την βια που ασκουν επανω τους οι ηγετες τους,βια σωματικη και βια του μυαλου,τιποτα δεν αλλαζει πια,οι επαναστασεις με λογια γινανε γραφικες και βαρετες,χωρις αποτελεσμα,οι βρισιες στο διαδικτιο δεν ριχνουν τους προδοτες των κρατων.

Το γεγογος ηταν προμελετημενο,καποιος επρεπε να κανει την αρχη,και αυτος βρεθηκε σε ενα προσωπο υπερανω υποψιας,ποιος πιστευε δυο χρονια πριν οτι ενας τοσο δημοκρατης...θα μπορουσε να ειναι και τοσο δικτατορας?
Ποιος καταλαβε την απατη,καταπιαμε τις προσβολες,αισθανθηκαμε διεφθαρμενοι οπως μας ονομασε,καποιες στιγμες βρισαμε,ευχηθηκαμε να ψοφησει...τοσοι ψοφανε καθε μερα,οι ευχες μας δεν επιασαν.

Τωρα το τσουρμο της συμφορας και των ανικανων ειναι αναμεσα στους ηγετες που αποφασισαν να παρουν τον ελεγχο των ζωών μας,το μελλον μας στα χερια τους,μας αφαιρουν καθε δικαιωμα διοτι πλεον τιποτα δεν θα αποφασιζουμε εμεις,ολα στο χερι τους.

Και εμας θα μας επιτρεψουν να ψηφιζουμε την δικτατορια που διαλεξαν για εμας,να νομιζουμε οτι μπορουμε να διαφεντευουμε την πουλημενη πλεον χωρα μας,να προσκυναμε τον βεζυρη που μας διοικει και να λεμε δοξα τω Θεω,εχουμε λιγο ψωμι να φαμε και σημερα.

Αυτο θα ειναι το ονειρο μας,το ζητουμενο,ενα κομματι ψωμι,για περισσοτερο δεν θα μπορουμε να ονειρευτουμε,με εξαγγελιες που θα μενουν εξαγγελιες δεν θα λυθει κανενα προβλημα.

Προσκυνηστε τον αφεντη δουλοι,αυτον που σας κοροιδεψε,που σας πουλησε,που σας εκβιασε....δημοκρατικα παντα,εισαστε...ειμαστε πλεον μελη μιας νεας ταξης πραγματων,τοσο διαφορετικων απο εκεινα που γνωριζαμε.

Οταν επτρεπεις με την θεληση σου να σε αλυσοδενουν....

Μην περιμενεις απο αλλους να σου σπασουν τις αλυσιδες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: