Δευτέρα, Αυγούστου 22, 2011

H Ελιτ ξεχωριζει τους δικτατορες σε φιλους της και εχθρους της.

Ξαφνικα παρουσιαστηκε το ενδιαφερον της διεθνους κοινοτητας για την καταπιεση των Λιβυων πολιτων,ξαφνικα ο Κανταφι εγινε ο νουμερο ενα δικτατορας ο οποιος επρεπε να εξαφανιστει και να παραδωσει την χωρα που διοικει τοσες δεκαετιες...απλα επειδη το ηθελαν οι ελιτιστες της διεθνους μασονιας,οι κλαμπιστες της Λεσχης Μπιλντερμπεργκ και οι πετρελαιοβιομηχανιες της Αμερικης και της Ευρωπης.

Και ξαφνικα παρουσιαστηκαν οι"δημοκρατες"αντιπαλοι"του οπλισμενοι και εκπαιδευμενοι για εναν πολυμηνο πολεμο με χιλιαδες θυματα,αποφασιστηκε και η επεμβαση του Νατο...το οποιο ειχε επιτεθει και στην Σερβια αν θυμαστε με υπογραφη του τωρινου διαχειριστη μας.

Και τελειωνει το θεμα της Λιβυης,τα πετρελαια ειναι πλεον ελευθερα προς εκμεταλευση απο τους εκμεταλευτες των λαων,πιστευετε οτι θα δει καμια δημοκρατια ο λαος της χωρας?
Αστεια λετε?

Την ιδια ωρα οι "δημοκρατες διαχειριστες" υπαλληλοι των ελιτιστων στην Ευρωπη...ετοιμαζουν ενα μελλον για τους λαους τους που τρομαζει ακομα και η σκεψη του,μεταξυ αυτων και ο δικος μας παγκοσμιος κυβερνητης,ο αρνητης των εκλογων και υποστηρικτης των αλλαγων,προς το χειροτερο φυσικα...ολοι αυτοι δικτατορικα αλλαζουν τις συνθηκες ζωης των πληθυσμων που διαχειριζονται και παιρνουν και τα μπραβο και τα ζητω απο παντου.

Υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι οσα γινονται στην γη τελευταια εχουν καμια σχεση με καλυτερευση της ζωης του πληθυσμου της?
Η προγραμματισμενη ανεχεια και πεινα  ειναι δημοκρατικο δικαιωμα των λαων?
Η δικαιολογια οτι κυβερνανε...ο λογος το λεει...με βασει λαικη εντολη που κατακτηθηκε με αισχρα ψεματα ειναι κατι που πρεπει να μας καθησυχαζει?

Η απαντηση στην απαιτηση του λαου για δημοκρατια με οτι πιο βιαιο μπορουν να χρησιμοποιησουν....σε τι τους κανει καλυτερους απο τον Κανταφι?
Ο Μητσοτακης δεν ελεγε τον Ιουνιο να μεινει ανοιχτη η βουλη ακομα και με θυματα?
Ποια δημοκρατια μας λενε?αυτη που βιαζουν συνεχως?

Οι εξεγερμενοι της Αιγυπτου και της Λιβυης ειναι επαναστατες,οι Αγγλοι και οι Ελληνες ειναι τρομοκρατες,οι Παλαιστινιοι ειναι απλα χαμενοι απο χερι,αυτη ειναι η διεθνης νομιμοτητα που εχουν εγκαθιδρυσει οι υπαλληλοι της ελιτ.

Χρειαζομαστε και αλλες αποδειξεις για να καταλαβουμε οτι εχουμε να κανουμε πλεον με μια διεθνη εγκληματικη συμμορια που σκοπο εχει να μεταβιβασει τον πλουτο των χωρων στις πολυεθνικες και να διαχειριζονται οι αισχροι υπαλληλοι της τις τυχες των λαων της Ευρωπης?




Δεν υπάρχουν σχόλια: