Τρίτη, Ιανουαρίου 06, 2009

Κατακαθια

Στην ζωη μου μεγαλωνοντας εχω προσπαθησει να μην κανω λαθη που ειχα κανει νεωτερος,να μην μπλεκω σε παρεες με κακοβουλα και διπροσωπα ατομα και οταν απο ατυχια συμβαινει αυτο να φροντιζω να ξεκαθαριζω την κατασταση οσο συντομοτερα γινετε.
Δυστυχως δεν ειναι παντα επιλογη μου τα ατομα με τα οποια κανω παρεα,καποια απο αυτα προυπηρχαν εκει οταν γνωρισα το μωρουλι μου και ετσι δεν ειχα λογο να εκφερω αποψη,ατομα που ποτε δεν θα διαλεγα εγω για φιλους.
Και υπεμενα τα υπονοουμενα τους χρονια,την διπροσωπια τους,μαζι με πολλα αλλα αρνητικα που δεν υπαρχει λογος να περιγραψω εδω.
Ξερω πως ειναι δυσκολο οι φιλοι της σχεσης του καθενος μας να μας νοιωσουν το ιδιο φιλους τους και εμας αλλα προσπαθησα οσο μπορουσα χωρις ομως επιτυχια.
Συμπαρασταθηκα,συμβουλεψα,βοηθησα εκει που επαιρνε το χερι μου,και αντ'αυτου ειχα να αντιμετωπισω μπιχτες,και τεραστια διπροσωπια που αποκαλυφθηκε τις ημερες των γιορτων.
Ευτυχως που τα γραπτα μενουν λοιπον να θυμιζουν τι γραφτηκε και τι σκεφτοταν το ατομο για το οποιο μιλαω και που το φανερωσε με τρεις επιστολες που αν τις δημοσιευα εδω πολλα θα ειχαμε να συζηταμε.
Λοιπον αφηνω το παρελθον πισω μου,τα κατακαθια αυτα τα ριχνω στον βοθρο απο οπου και βγηκαν να επιστρεψουν στο γνωριμο τους περιβαλλον οπου και θα νοιωθουν ανετα.
Μια συμβουλη μονο......Γλυκεια μου ερωτευμενη η αγαπη δεν σημαινει ξευτιλιζω τον δεσμο μου μπροστα στους φιλους μου ανημερα Πρωτοχρονιας και τον φερνω σε απογνωση γιατι πιστευω οτι εχω δικιο και πρεπει να το αποδειξω αμεσα.
Οι ιδιωτικες στιγμες του καθενος μας ειναι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ και μονο.
Καποτε και αυτος θα σε καταλαβει οταν περασει το καυτο πρωτο διαστημα και τοτε κλαψτα χαραλαμπε.
Αντε γεια ......

2 σχόλια:

mahler76 είπε...

τουλάχιστον πέρασες ενδιαφέρουσα παραμονή...τι να πώ.

ΗarryTsopanos είπε...

Ειναι να μην σου τυχει.Καλη Χρονια.