Κυριακή, Ιανουαρίου 11, 2009

Εδω μεσα ειναι ζεστα

Ενα πολυ κρυο Σαββατοκυριακο περασε και εγω με το Μωρουλι μου μονο για υπνο καθησαμε στο σπιτι.
Το Σαββατο το βραδυ κατεβηκαμε για μια μπυριτσα στο γνωστο στεκι της Κυρα-Γιωργιας στο Γκαζι,εκει κουβεντιασαμε για ολα αυτα που εγιναν την προηγουμενη εβδομαδα και τα γενικα νεα της δουλειας και τα αλλα δικα μας.
Μετα απο εναν μακρυ υπνο και ενα γεματο πρωινο κατηφορισαμε στο Θησειο να πιουμε τον καφε μας με συντροφια την κυριακατικη εφημεριδα.
Ειχα ευτυχως μαγειρεψει απο το Σαββατο μετα την δουλεια και ετσι δεν ειχαμε βιασυνη να τρεχουμε πισω γρηγορα για μαγειρεμα.
Μετα το φαγητο ξαπλωσαμε λιγο με την ζεστασια του κλιματιστικου να μας κλεινει τα ματια,αλλα δεν μας επαιρνε για υπνο ειχαμε να παμε στο θεατρο.
Ξεκινησαμε παλι μεσα στο κρυο για το κεντρο της Αθηνας και παρακολουθησαμε την παρασταση"Μην γελατε ειναι σοβαρο"στο θεατρο Βρεττανια.
Ευτυχως που τα εισητηρια τα ειχα παρει απο την εργατικη εστια γιατι αν τα ειχα πληρωσει θα τραβαγα ακομη τα μαλλια μου.
Μα ανεβαινουν ακομη τετοιες παραστασεις την σημερον ημερα?
Περισυ τουλαχιστον ειχαμε δει το"Με λενε Σωτηρια"χορηγια εισητηριων απο τον Μπεουλη,τον"Χορο του Θανατου"και το "Χορευοντας με τους λυκους"και τα τρια υπεροχα.
Δεν βαριεσε παει κι΄αυτο το ειδαμε το ξεχασαμε,και μετα απο μια βολτα γυρισαμε απο του Ψυρρη στο σπιτι για ζεστασια και χουζουρεμα.
Ωραια Σαββατοκυριακα με την παρεουλα μου,τι να με πειραξει στην ζωη?
Τιποτα.

2 σχόλια:

mahler76 είπε...

έτσι καλά να περνάτε πάντα μακριά από χαζομάρες και μικρότητες.

ΗarryTsopanos είπε...

Παντα ετσι περναμε οι δυο μας η με φιλους που ξερουν να μας εκτιμουν,οκτω χρονια μαλακοπιτουρες και μας θεωρουν μονο το πρωτο του συνθετικου.