Δευτέρα, Ιουνίου 14, 2010

Καλως ηρθατε στον 18ο αιωνα


Στροφη και παλι προς τα πισω θα κανουμε με την ψηφιση του νομοσχεδιου για τα εργασιακα.αλλη μια απατη την οποια προεβαλλε οτι θα διορθωσει ο διαχειριστης μας,μιας και μεχρι την μερα που πηρε την εξουσια ολοι ζουσαμε σε εργασιακο μεσαιωνα.

Ηρθε λοιπον και μετα την παραδοση της χωρας σε ξενους με ορους εθνικης προδοσιας,μετα την επαρση των μεγαλων νικων μας σε ολα τα επιπεδα,μετα τις φορολογιες,τις αυξησεις,το ασφαλιστικο που θα παιρνουμε συνταξη με τηλεγραφημα στον παραδεισο......

Ηρθε και το εργασιακο,δεν εχουν αφησει τιποτα ορθιο ρε γαμοτο,οι εργαζομενοι εφεραν την χωρα στο χειλος της καταστροφης,αυτους τιμωρουν,εμεις ανεβασαμε το κοστος ζωης σε αυτην την χωρα με τους τεραστιους μισθους μας,εκεινοι παντα εργαζοντουσαν για το καλο της τσεπ.....της χωρας ηθελα να πω.

Καταργειται η διαιτησια σε περιπτωση μη συμφωνιας μεταξυ εργοδοτη και εργαζομενου,καταργειται λοιπον το δικαιωμα του εργαζομενου να απευθυνεται σε τριτο μερος οταν δεν συμφωνει με τον εργοδοτη του στο θεμα της συμβασης εργασιας.

Αφηνεται λοιπον ελευθυρος ο εργοδοτης να οριζει την συμβαση εργασιας,δηλαδη να πραττει οπως νομιζει εκεινος,στην ουσια θα καταργηθουν οι συλλογικες συμβασεις,παλι στον 18ο αιωνα λοιπον,αυτο ειναι η προοδος για τον διαχειριστη μας.

Ηρθε για να τα αλλαξει ολα οπως ειχε πει,και πραγματικα το κανει,θα μας αλλαξει τα φωτα,θα μας αλλαξει τον αδοξαστο,θα μας αλλαξει το παρον με το παρελθον.
Εκτος αν προλαβουμε και τον αλλαξουμε εμεις,και αυτον και τους φιλους του που εχουν καταλαβει τις θεσεις που δεν μπορουν να χειριστουν.

Θα καταφερουν αν μεινουν να επαναφερουν τον προπερασμενο αιωνα στις ζωες μας,αυτο ηταν το σχεδιο τους ολοκληρο,ολοι το ιδιο υπευθυνοι,μαζι και ο κωπηλατης της απελπισιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: