Τετάρτη, Ιουνίου 16, 2010

Υποβαθμισεις


Διαμαρτυρηθηκε ο διαχειριστης μας για τον οικο αξιολογησης που μας υποβαθμισε,αδικη την χαρακτηρισε,το ιδιο και οι "φιλοι"μας Ευρωπαιοι εταιροι.

Αδικο δεν ειναι αυτο,αδικο ειναι οτι....

Ο ιδιος υποβαθμισε την χωρα επι μηνες τρεχοντας σε καθε ακρη της γης διαλαλωντας οτι πτωχευουμε,λεγοντας οτι τοσα χρονια λεμε ψεμματα σε ολους,πηγαινοντας σε χωρες που ηδη υπαρχει το ΔΝΤ ταχα για να φοβισει τους εταιρους μας.

Ο ιδιος υποβαθμισε την αξιοπρεπεια της χωρας παραδιδοντας την στο ΔΝΤ ενω εως τοτε ελεγε οτι αυτο δεν ειναι αναγκαιο,ο ιδιος επι μηνες καθοταν απραγος κοιταζοντας το ταβανι προσπαθωντας να βρει σχεδιο,το οποιο ειχε ομως οπως ελεγε προεκλογικα.

Ειναι αστειο πως ξεχνανε τα λαθη τους οι πολιτικοι,ξεχναει ολη την διαδρομη για να μας πεισει οτι εκανε το σωστο,ξεχναει τις υποσχεσεις μονο και μονο για να ανεβει στον θρονο,ξεχναει τον εργασιακο μεσαιωνα,την ακριβεια,τις απολυσεις,ολα τα ξεχναει.

Επισης δεν θυμαται πως ετρεχε σαν οπαδος σε διαδηλωσεις και απεργιες ταχα για να συμπαρασταθει σε ομαδες που ο ιδιος τωρα χαρακτηριζει υψηλομισθους,μια ολικη απωλεια μνημης,με φαιδρα αποτελεσματα.

Ο ιδιος υποβαθμισε τον καθενα απο εμας,εργαζομενο,ανεργο,συνταξιουχο,με τις απανωτες αδικες αποφασεις του,δεν φτανει παρα να δει καποιος ξανα τι ελεγε προεκλογικα σε ομιλιες του για ολα αυτα τα προβληματα,δεν φτανει παρα να θυμηθει καποιος τις δηλωσεις του Διοικητη της τραπεζας της Ελλαδας οτι ηξερε τι συμβαινει απο περισυ το καλοκαιρι.

Ας μην διαμαρτυρετε λοιπον,θυμιζει σκηνη απο οικογενεια που ενω μεσα υπαρχει ανεχεια,φτωχεια,αδιαφορια,την ιδια ωρα την ενοχλει που οι γειτονες συζητανε ακριβως για αυτα τα προβληματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: