Τρίτη, Ιουνίου 22, 2010

Εθνος Αναδελφον


Πως γινετε ενας λαος να ειναι σε διαρκη πολεμο μεταξυ του δεν το καταλαβαινω,δεν μιλαμε για πολεμο με οπλα,μιλαμε για πολεμο με λογια,για πολεμο με τις ιδεες ο ενας του αλλου.

Πως γινετε ενα εθνος να μισουν οι μισοι τους αλλους μισους,να μην υπαρχει συννενοηση,αντι για ανταγωνισμο να υπαρχει συναγωνισμος,αντι για βρισιες και απειλες,αντι για ξυλοδαρμους να υπαρχει σεβασμος για την αποψη του αλλου.

Τελευταια εμπειρια ειναι τα μπολογκς,κυριως οι αναρτησεις σχολιων σε καθε θεμα,εκει θα μεινει καποιος με στομα ανοιχτο οταν διαβασει τις υβρεις,την κακομοιρια,τα κομπλεξ και τις αναστολες του καθε πικραμενου,ο οποιος συνηθως ανωνυμα(το εχουμε απο την κατοχη αυτο)βριζει,υποτιμα,και προσβαλλει την τιμη η την ηθικη των υπολοιπων.

Ενας λαος καταδικασμενος να πεθανει ειμαστε,προσπαθουμε αλλα δεν ειναι ευκολο να ξεφυγουμε απο αυτην την μιζερια,να πεθανουν οι αλλοδαποι,να πεθανουν οι δεξιοι,να πεθανουν οι αδερφες,να πεθανουν οι αριστεροι,στο τελος ποιοι θα μεινουν?

Καποιοι σαν αυτους που επι δεκαετιες σταματησαν να τσακωνονται και διαλεξαν να συμφωνησουν για ενα κοινο σκοπο.Αυτοι θα μεινουν.

Να μας φανε οτι ειχαμε και δεν ειχαμε,και ειδατε ως εκ θαυματος τα καταφεραν,και αν περιμενετε να μπει κανεις φυλακη θα περιμενετε εκατονταετια και....
Γιατι και εμεις δεν μπορουμε μια(1) ΜΙΑ φορα να συμφωνησουμε σε ενα (1) ΕΝΑ μονο πραγμα?

Να σωσουμε την χωρα μας πριν μας παραδωσουν εντελως στην βορα των ξενοφερτων διοικητων μας?
Να στειλουμε εμεις στην φυλακη οσους μας εκλεψαν και να μην περιμενουμε τιποτα απο την δικαιοσυνη μας?
Να απαιτησουμε δημοκρατια και οχι την ολιγαρχια που μας εχουν επιβαλλει.
Να απαιτησουμε οσα μας παιρνουν να μας τα δωσουν πισω.
Τοσα πολλα να...να....αν μονιασουμε θα τα καταφερουμε.

Αλλοιως κλαψε την την Αλεξανδρεια που χανεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: