Τετάρτη, Ιουνίου 30, 2010

Ζωυφια......


Απολυει το STAR Channel τους υπαλληλους του στην Βορεια Ελλαδα,φυσικο ειναι πτωχυναν οι Βαρινογιαννηδες δεν εχουν να φανε,και να κανουν και τα beaute τους,και ειναι και ακριβα αυτα τα σπορ.
Πρεπει οταν εμφανιζεσαι στην τηλεοραση σαν φιλευσπλαχνος μητερα Τερεζα να μην δειχνεις 80 αλλα τουλαχιστον 40 και αυτο κοστιζει θεσεις εργασιας στο καναλι.

Ας θυμηθουμε ομως ποσο αγαπαει η οικογενεια αυτη τους εργαζομενους και πως οι κολλητοι της δημοσιογραφοι παραλειπουν να αναφερουν ειδησεις σαν την πιο κατω,και φυσικα και τωρα στο νεο του καναλι ο κυριος αυτος"δημοκρατης"με τα ουλα του παραλειπει να αναφερει την εμπλοκη του εργοδοτη του με την εφορια.

Διαβαστε...



Ο Μάνος Χατζηδάκις είχε μία δεκάλεπτη καθημερινή εκπομπή στο Τρίτο Πρόγραμμα. Κάθε μέρα ανακοίνωνε τον τίτλο του σχολίου και μετά το ανέπτυσσε. Μια μέρα βγαίνει στον αέρα και εκφωνεί τον τίτλο του σχολίου: "Πρωϊνά, μεσημβρινά και απογευματινά ζωύφια της δημοσιογραφίας" και συνεχίζει "κυρίες και κύριοι το σημερινό θέμα θεωρείται λήξαν από τον τίτλο του, γειά σας."


Το φθινόπωρο του 2002 έγινε ένα τραγικό δυστύχημα στις εγκαταστάσεις της MOTOR OIL στους Αγίους Θεοδώρους, όπου έχασαν τη ζωή τους 3 εργαζόμενοι. Για το ζωύφιο Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος παρουσίαζε τότε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο MEGA, το δυστύχημα δεν έγινε ποτέ αφού δεν αναφέρθηκε ποτέ. Ο αντικειμενικός και έγκυρος δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου δεν ανέφερε το δυστύχημα γιατί MOTOR OIL και MEGA ανήκουν στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ο αντικειμενικός και έγκυρος δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του (διάβαζε ανασφαλής), που ποτέ δεν ανέχθηκε δίπλα του άλλον ικανό άνθρωπο. Η λίστα με τους ή τις δημοσιογράφους που οδηγήθηκαν σε παραίτηση είναι ατέλειωτη. Θα αναφέρω μόνο τρία ονόματα: Μαρία Χούκλη, Ειρήνη Νικολοπούλου και Σταύρος Θεοδωράκης. Οι δύο πρώτες έφυγαν από το MEGA και ο τελευταίος από τον ALPHA.

Άραγε ο Μάνος Χατζηδάκις φανταζόταν ότι ένα ζωύφιο μπορεί να εξελιχθεί τόσο πολύ; Στην Ελλάδα φαίνεται ότι μπορεί..

Tο δευτερο μερος ειναι απο το....
www.swell-swell.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: