Τετάρτη, Ιουνίου 16, 2010

Ζεστη αφορητη


Ακομη μια πολυ ζεστη ημερα,δεν εχω κανει τιποτα απο οσα πρεπει να κανω,απλα καθομαι και ιδρωνω,αντε να δουμε ποσο θα κρατησει.

Ονειρευομαι αμμουδιες,θαλλασσες,καπου να φυσσαει αερας να εχει λιγη δροσια,ειπα να δω και τον αγωνα της Ισπανιας αλλα με πηρε ο υπνος και δεν ειδα τιποτα.Φανταζομαι θερμοκρασιες 2 υπο το μηδεν και ανακουφιζομαι,ο ανεμιστηρας εργαζεται υπερωριες,ευτυχως δεν εχουν βαλει κανεναν φορο στην δροσια,γλυτωσαμε ως τωρα.

Το βραδυ αναγκαστικα ανοιγω το κλιματιστικο,δεν με παιρνει ο υπνος χωρις αυτο,οταν ερθει ο λογαριασμος τοτε θα το σκεφτω αλλα αν εχω σκασει απο την ζεστη τι να τις κανω τις οικονομιες?

Η οξεια αδιαφορια και τεμπελιτιδα που μ'εχει πιασει δεν λεει να φυγει,η αναζητηση εργασιας δεν εχει φερει κανενα αποτελεσμα,η ψυχολογια μου στα ταρταρα,και ολα καλα κι'ολα ωραια.

Μονη ανακουφιση τα Σαββατοκυριακα στο Κορωπι,και φυσικα κοντα στην θαλασσα,εκει και το σπιτι ειναι καινουργιο και δεν εχει την κακη μονωση που εχει το δικο μου κι'ετσι η ζεστη ειναι πολυ λιγοτερη στο εσωτερικο του,οχι οπως εδω που η εξω εισαι η μεσα ειναι το ιδιο,και ισως καλυτερα να εισαι εξω.

Παρεα με το πι-σι,περνανε οι μερες,ενημερωνομαι,διαβαζω ιστολογια,κουβεντιαζω με φιλους,με μια λεξη ξεχνιεμαι.
Ελπιζω να περασει η ζεστη συντομα,πολυ νωρις ηρθε φετος,δεν γινοταν να μας ξεχασει για λιγο?

Δεν υπάρχουν σχόλια: