Παρασκευή, Ιουνίου 18, 2010

Ακομη κλαιει ο φονιας!!!


Παλι πηρε τα καναλια οπως οι τρελλοι παιρνουν τα βουνα,ποιος αλλος απο τον Βασιλακη Καιλα του υπουργειου εργασιας,πηρε τα καναλια κλαιγοντας για την φουκαριαρα την χωρα του,ενα κασελακι και εξω απο το υπουργειο στην Πειραιως να βγαλει κανενα φραγκο.

Αυτος ο αστειος τυπος,οχι φυσικα ο αστειοτερος ολων,υπαρχουν και χειροτεροι δεν καταλαβαινει οτι εχουν γινει γραφικοι στην προσπαθεια τους να μας δειξουν οτι τα "λεφτα που υπηρχαν"δεν υπαρχουν,οκ σας πιστευουμε,δεν χρειαζεται να κανετε και κακακια σας.

Και φυσικα ο μονος τροπος να βρει χρηματα ειναι να κατακρεουργησει ολη την εργατικη νομοθεσια,και με μια ωραια δικαιολογια οτι το ζητουν οι δανειστες μας επεσε με τα μουτρα και το καταφερε.

Μα αυτοι δεν υπογραψαν το μνημονιο παραδοσης της χωρας στο ΔΝΤ?εμεις το υπογραψαμε?
Αυτοι δεν εμειναν απραγοι επι 8 μηνες για να τα καταφερουν να μας παραδωσουν ομηρους στους ξενους κατακτητες?
Αυτοι δεν υποσχονταν προεκλογικα την Αρτα και τα Γιαννενα,και τωρα μας ριχνουν στον Καιαδα της απογνωσης σαν χωρα?

Και φυσικα μας θεωρουν και ηλιθιους γιατι εχοντας σαν δικαιολογια ταχα το μνημονιο,βαζουν και χειροτερες διαταξεις οι οποιες δεν περιλαμβανονται καν στην συμφωνια,αυτο δειχνει την φιλοσοφια τους τελικα,και αυτο που πιστευω ειναι οτι ο μονος λογος που μας εχωσαν στο ΔΝΤ ειναι για να μην κανουν πισω στις πιεσεις του λαου εχοντας ηδη υπογραψει την καταδικη της χωρας.

Ας κλαψει οσο μπορει ο Βασιλακης Καιλας,θα κλαψει χειροτερα σε λιγο καιρο,δεν τους ενδιαφερει το πολιτικο κοστος λενε,το ανθρωπινο δεν το σκεφτονται?

Δεν υπάρχουν σχόλια: