Δευτέρα, Ιουνίου 14, 2010

Ζηστε με ψυχολογικες αυξησεις

Ειναι γεγονος οτι μας θεωρουν τελειως ηλιθιους ολοι,απο την κυβερνηση που μας πλασσαρει σαν νικες τις απιστευες παραχωρησεις μας,που μας λεει οτι θα μειωθουν οι τιμες που συνεχεια αυξανονται,τωρα ερχονται και οι εργοδοτες.

Ψυχολογικη αυξηση θα εχουν οι εργαζομενοι στον ιδιωτικο τομεα με την ενσωματωση των δωρων και επιδοματος αδειας στον μισθο.
Δηλαδη επειδη θα παιρνουν,,,αν συμφωνηθει τελικα το ποσο και των τριων επιδοματων σε 12 δοσεις μεσα στον μισθο τους θα εχουν μια ψυχολογικη αυξηση.....το ακουσα πριν λιγο ζωντανα και αυτο.

Δηλαδη οταν επι δεκαετιες οι εργοδοτες ειχαν τεραστια υπερκερδη,ανεβασαν τις τιμες στο δεν παει αλλο,τοτε γιατι δεν ενδιαφερθηκαν για του υπαλληλους τους?
Γιατι σε καθε συλλογικη συμβαση το επαιζαν φτωχοι και αποροι ωστε να μην δωσουν μια δικαιη αυξηση στους εργαζομενους τους?

Οταν επι χρονια που εργαζομουν εβλεπα τεραστιες παρανομιες εταιρειων,με μονο σκοπο να κλεβουν οτι μπορουν απο το εισοδημα των εργαζομενων τους,ποιος μπορει να με πεισει οτι τωρα με το οριστικο ξεχαρβαλωμα του συστηματος θα βρουν την συνειδηση να πραξουν το σωστο?

Ζηστε με ψυχολογικες αυξησεις λοιπον,λες και τα προηγουμενα χρονια τα 20 ευρω αυξηση τον μηνα ηταν σημαντικη,ψυχολογικες και αυτες τοσα χρονια,απλα τωρα μας το λενε καταμουτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: