Σάββατο, Αυγούστου 13, 2011

Στην Γερμανία φτιάχνουν κλίμα Αφνιδίου θανάτου


Με σημερινό της άρθρο η Herald Tribune επαναφέρει το θέμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ Δημιουργώντας κλίμα αιφνιδίου θανάτου.  Η εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι κάποιοι στη Γερμανία θέλουν η Ελλάδα να φύγει για πάντα από την Ευρωζώνη.«Η Ελλάδα πρέπει να φύγει από το ευρώ τόσο για το δικό της καλό όσο και για το καλό της Ευρώπης. Ωστόσο, οι Γερμανοί Οικονομολόγοι δεν έχουν ακόμα συμφωνήσει αν και άλλα κράτη, όπως η Πορτογαλία και η Ιταλία, πρέπει επίσης να εγκαταλείψουν το ευρώ». Παρακάτω περιγράφεται και πώς θα μπορούσαν να μας διώξουν: Δεν υπάρχει τρόπος να εκδιωχθεί μια χώρα από την Ευρωζώνη. Η Ελλάδα ή θα πρέπει να αποχωρήσει εθελοντικά ή να εξαναγκαστεί εάν η Ευρώπη πάψει να τη δανείζει.
Σχόλιο: Φλωρίδης, Ανδρουλάκης, Δαμανακή, Ντόρα Καρατζαφέρης Παπαδόπουλος, Παπαρήγα, Βήμα  ΔΟΛ,  Παπαδημούλης και πλήθος Δεξιοί έχουν προβλέψει αρμαγεδών εαν έφευγε η Ελλάδα από το ευρώ όταν ακόμη είχε δυνάμεις.  Γράψαμε τότε σχετικά εδώ .
Όλοι αυτοί πέτυχαν  την ιδρυματοποίηση της χώρας και προβλέψαμε ότι εξ αιτίας τους  θα φύγουμε από το ευρώ με τους χειρότερους δυνατούς όρους.
Τώρα που η Ελλάδα κατάντησε “πρεζάκι”  και οι Γερμανοί συζητούν  το σενάριο του αιφνιδίου θανάτου μας
είμαι περίεργος να δω πως θα τα μπαλώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: