Τρίτη, Αυγούστου 09, 2011

Οταν ο λαος αντιμετωπιζεται σαν εχθρος απο τους εχθρους του Εθνους

Μια ατελειωτη επιθεση εναντια στον λαο εχει εξαπολυσει η διαχειριστικη ομαδα που κυβερναει...ο λογος το λεει,απο την μερα που κατελαβε την εξουσια με τα γνωστα αστεια ψεματα του αρχιμαφιοζου αρχηγου της εχει κανει οτι πιο απιστευτο εχει γινει στην χωρα τουλαχιστον στην δικη μου περιοδο ζωης.

Δεν υπαρχει πλεον κανενα δικαιωμα που να θεωρειται σαν δεδομενο απο τον απλο πολιτη,κατεστρεψε οτι στεκοταν στην υποτιθεμενη προσπαθεια της να αλλαξει το κρατος,φυσικα δεν το αλλαξε,οι ιδιοι τεμπεληδες εργαζονται εκει οπως παλια,απλα τωρα εχουν την δικαιολογια να ειναι τεμπεληδες.

Αλλα μαζι με αυτους κατεστρεψε καθε εννοια επιχειρηματικοτητας στον ιδιωτικο τομεα,με τα νομοσχεδια της δημιουργησε την αρχη της γενιας των σκλαβων και των ανασφαλιστων εργαζομενων,μετα κατηργησε ολα τα δικαιωματα τους στην υποτιθεμενη και παλι προσπαθεια μειωσης του εργατικου κοστους,εστρεψε τον εναν Ελληνα απεναντι στον αλλον με τις υποτιθεμενες απελευθερωσεις και στο τελος μετα απο δυο χρονια το μονο που καταφερε ειναι να δημιουργησει μια τεραστια τρυπα στο νερο.

Δεν θα μιλησω για την παταγωδη αποτυχια των οικονομικων υπουργων,δεν θα μιλησω για την τεραστια σπαταλη του κρατικου μηχανισμου,ουτε για την διαλυση της δωρεαν παιδειας και του τομεα της δημοσιας υγειας,αυτο το βλεπει ο καθενας μας με γυμνα ματια πλεον.

Αυτο που ειναι χειροτερο απο ολα ειναι η αντιμετωπιση ολων των πολιτων σαν να ειναι εχθροι του κρατους,με αδικα βαρη, περαιωσεις,φορους επι φορων στην ακινητη περιουσια εκανε τον ιδιοκτητη ενος διαμερισματος που εχει ηδη πληρωσει τοσους φορους για να το αποκτησει να πληρωνει και παλι και να κατανταει ενοικιαστης του σπιτιου του.

Αδιαφορει για τα προβληματα συνεχως,και αντι αυτου δημιουργει χειροτερα με την αλαζονεια των καχυποπτων και ανικανων υπουργων της,ανοιγει επαγγελματα και ενω συμφωνει αλλα.... κανει διαφορετικα απο οσα εχει συμφωνησει,εχθροι της ολος ο λαος με αποφασεις που ταραζουν την σκεψη ακομα και του πιο φιλησυχου πολιτη οπως η πληρωμη των συνταξεων τους στα ιδρυματα των ανθρωπων που νοσηλευονται σε αυτα.

Απο παντου προσπαθει να αρμεξει και να παρει και το τελευταιο ευρω,παντου εκτος απο εκει που λογικα θα επρεπε να στραφει,εκει μας διαβεβαιωνει οτι θα κυνηγησει την φοροδιαφυγη.....χωρις να εχει κανενα οπλο να το κανει.

Εχθροι του εθνους που πουλησαν τις ελπιδες μας για καλυτερες μερες,και τις ελπιδες των επομενων γενεων,εχθροι που αδιαφορουν για τα αποτελεσματα της πολιτικης τους και μας διαβεβαιωνουν οτι κανουν τα παντα για το καλο μας.

Απο ποτε ενας κατακτητης ενδιαφερθηκε για το μελλον των υποδουλων που κατακτησε?
Εχθροι μας ολοι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: