Δευτέρα, Αυγούστου 08, 2011

Ο πλεον αποτυχημενος...πηρε παλι σβαρνα τα νησια.

Ο σωτηρας της χωρας,ο τους οικονομικα αδυναμους προστατευων ειπε να ξεκουραστει και φετος,τραβηξε μεγαλο λουκι τοσους μηνες,τετοιες ομιλιες που εβγαλε κουραζουν και ολυμπιονικη,τοσα ταξιδακια αναψυχης στην Ευρωπη εξαντλουν και μαραθωνοδρομο,τοσες αντιλαικες αποφασεις δημιουργουν μια κοπωση ακομη και σε πυγμαχο βαρεων βαρων.

Πηρε λοιπον τα μπογαλακια του και εξορμησε στα νησια,τους κοινωνικα αδυναμους τους αφησε σπιτι τους να ψαχνουν τροπους να τα βγαλουν περα ακομα εναν μηνα.
Εκει εκανε εκτος απο γυμναστικη...συσκεψεις,τηλεφωνηματα,τηλεδιασκεψεις,ελαβε τις εντολες του και συνεχισε τις διακοπες του στο επομενο νησι.

Απο ποτε οι αποτυχημενοι δικαιουνται και αδεια?

Τι εχει καταφερει εδω και δυο χρονια το αλαλο που μονο στοχο ειχε την νομιμοποιηση των ναρκωτικων και την κυρηξη των ιστολογιων στην παρανομια?
Τι επιτυχιες εχει ο μικρος χουνταρχοδημοκρατης και οραματιστης βεβαιως βεβαιως.....αλλα της 79ης θεσης?

Δυστυχως την πατησαμε συνΕλληνες...μας καθησε στο σβερκο,μας φορτωσε και το γελοιο τσουρμο του,και τελικα μας εριξε επανω μας και τον κυριο λογοδιαρροια,αντε να αντεξεις τετοια βαρη....κλαταρεις κανονικα και δεν εχεις και καμια ελπιδα σωτηριας.

Εκτος εαν δεχθουμε σαν σωτηρια την Παγκοσμια κυβερνηση που μας ετοιμαζει,μα νομιζω καλυτερα ειναι να τα τεζαρουμε ομαδικα παρα αυτο που θελει το......

Αποτυχημενο που πηρα σβαρνα παλι τα νησια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: