Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2011

Κυριοι απο το ΨΝΑ μην διαβαζετε το ιστολογιο...καντε κατι

Διαβαζουν και ξαναδιαβαζουν τις αναρτησεις που εχουν σχεση με την νοσηλεια της μητερας μου στο Μποδοσακειο,ονοματα δεν αναφερω,ξερω ποιοι ειναι,βγαινει στις στατιστικες οταν καποιος μπει σε κρατικο υπολογιστη διοτι κανει log in με το ονομα του.

Καλυτερα δεν θα ηταν τοσο χρονο που χανουν να τον διεθεταν για να διορθωσουν την εγκληματικη νοοτροπια που επικρατει εκει,εκει που η συμμορια των αποκλειστικων εχει κανει τον χωρο δικο της και οι μονιμες βολεμενες απο αυτο εχουν καθησει και βλεπουν τηλεοραση?

Εκει που οι ασθενεις αντιμετωπιζονται σαν βαρος αντι να δεχονται περισσοτερη φροντιδα και νοσηλεια?
Δυο χρονια εζησα αυτο το μπαχαλο,δυο χρονια να παρακαλαω,να ζηταω καλυτερη μεταχειρηση και τι βγηκε?
Ακομη και στην τελευταια επικοινωνια μου η ιδια αδιαφορια και το τερας της γραφειοκρατιας,δεν εχουμε ακομη εξετασει εδε του 2009....ειπε η διευθυντρια ιατρικης,δηλαδη να πεθαινει ο ασθενης και μετα να κουκουλωνουμε με δικαιολογιες το εγκλημα και ποιος θα μας τιμωρησει?
Δεν υπαρχουν επειγουσες καταστασεις?Γιατι περυσι δεν ληφθηκαν ολα τα μετρα ωστε να εχει οσα επρεπε να εχει για να μην πεθανει ετσι?
Φτανει μονο οτι εμεινε στην παθολογικη κλινικη χωρις τιποτα απο οσα επρεπε να γινουν,που ειναι τα επιθεματα που θα περιοριζαν την κατακλιση?
Γιατι επρεπε να παραπονιεμαι συνεχεια οτι στις μερες τις ελαχιστες που αφηνα συνοδο δεν βοηθουσε κανεις εστω για να την σηκωσουν λιγο?

Σε ενα κρατος που δεν τιμωρειται κανενας.....κανενας δεν τιμωρει.

Αφηστε τους υπολοιπους ασθενεις λοιπον να πεθανουν με τον ιδιο τροπο,αφηστε τους στις αποκλειστικες,που γνωριζετε οτι βρισκονται εκει παρανομα και φοροδιαφευγουν,την ιδια στιγμη που ο υπουργος των οικονομικων εξαγγελει ταχα παταξη της φοροδιαφυγης,εσεις καντε οτι κανουν παντα οι φοροφυγαδες,αφηστε το παρανομο αυτο στοιχημα να υπαρχει,βολευει τους παντες,ετσι δεν ειναι?

Περιμενω απαντησεις,οχι δικαιολογιες,δυο χρονια μου λετε οτι εχω δικιο,επιτελους αποδειξτε το.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: