Τρίτη, Αυγούστου 09, 2011

Μαστουρωστε για να μην σκεφτεστε

Να και μια εξαγγελια του διαχειριστικου μας κομματος που την τηρει πιστα,ξεχαστε το Λεφτα υπαρχουν,αφηστε πισω σας το δυχτι για τις αδυναμες κοινωνικα ομαδες,και αυτοικανοποιηθειτε.

Να το μεγα μετρο,το τεραστιο νομοσχεδιο,αυτο που θα απελευθερωσει τις υγιεις δυναμεις του τοπου ωστε να βαδισουν σε μια δημιουργικη πορεια,ολος ο λαος μαζι με την εξουσια,θαυμαστε τους.
Και ετσι μετα την αστεια απελευθερωση των κλειστων επαγγελματων,την τεραστια ανεργια,τα κλειστα μαγαζια,τους απορους που φτανουν το ενα τριτο του πληθυσμου,την πληρωμη στο κρατος του 40-80% των συνταξεων των νοσηλευομενων στα ψυχιατρικα ιδρυματα.....

Μαστουρωστε αλλα μην σκεφτεστε,κανει κακο στην εξουσια,μετα την καταστροφη της δημοσιας παιδειας,την παραλυσια του ΕΣΥ,την αδιαφορια των δημοσιων υπηρεσιων στα αιτηματα του πολιτη,λυσαμε το θεμα με εναν και μονο νομο.

Μαστουρωστε για να ξεχνατε την πεινα,την ανεχεια,τις συνεχομενες ηττες που παρουσιαζονται σαν νικες,ευκαιρια να δεχθητε αδιαμαρτυρητα την Παγκοσμια κυβερνηση του οραματιστη της 79ης θεσης.

Μαστουρωστε για να μην σκεπτεστε τις καλοκαιρινες διακοπες που δεν θα ξανακανετε,τα φαρμακα που δεν θα σας ξαναγραψουν στο βιβλιαριο υγειας,το φπα 23%στα ειδη εστιατοριου και στον καφε που δεν θα ξαναπιειτε,μαστουρωστε λαε μου και ξεχαστε.

Και εκεινος απο τα νησια που βρισκετε οπως καθε χρονο θα παρατηρει την δοξα που κερδισε,θα ζητωκραυγαζει για εναν λαο που καταντησε επαιτης,θα μιλαει για επιτευγματα πιστευοντας οτι οι υπολοιποι ζουν με  τον τροπο που ζει αυτος.

Αν ειστε σκεπτομενος πολιτης με ματια και αυτια ανοιχτα δεν ταιριαζεται με αυτο το κρατος,εδω δεν θελουμε κατι τετοιο.....απλα ξαπλωστε αναπαυτικα και παρτε απο την ιδιωτικη σας γλαστρα λιγο χορτο.
Τι σημασια εχει αν δεν υπαρχει τιποτα αλλο στο σπιτι,ενα νεο εμποριο γεννιεται.

Της μαστουρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: