Παρασκευή, Αυγούστου 12, 2011

Oι χρηστες του facebook και του twitter στην Αιγυπτο ειναι επαναστατες...στην Ευρωπη βανδαλοι και ταραξιες

Αυτη ειναι η δημοκρατικη απο ακρη σε ακρη Ευρωπη,αυτο ειναι το καθεστως στο οποιο θα ζησουμε τις επομενες δεκαετιες,αν ζησουμε φυσικα,και αν ειμαστε ελευθεροι να εκφρασουμε την αντιθεση μας στην φασιστικη επιθεση που θα δεχθουμε απο τις κυβερνησεις που ελεγχουν την ζωη μας.

Στις αραβικες λοιπον χωρες η χρηση αυτων των δυο μεσων θεωρειται απο τους δυτικους επαναστατικη πραξη,εκει ο λαος που εξεγερθηκε το εκανε για να απελευθερωθει απο τα δεσμα του καθεστωτος....
Στην Ευρωπη οσοι στην διαρκεια των διαμαρτυριων χρησιμοποιουν αυτα τα μεσα ειναι βανδαλοι και θεωρουνται επικινδυνοι για τα ιδιας φιλοσοφιας καθεστωτα,αυτα που με τον ιδιο τροπο ριχνουν τους λαους τους στην ανεργια και την πεινα και δηλωνουν την ιδια στιγμη πιστα στις δημοκρατικες παραδοσεις.

Δεν συμφωνω με τους βανδαλισμους,ειναι ομως κατι που πρεπει να το δουμε διαφορετικα,ποια μεσα εχει ενας Ευρωπαιος σημερα για να διαμαρτυρηθει εναντια σε οσα γινονται?

Η σιωπηλη ειρηνικη διαμαρτυρια?
Τι αποτελεσμα ειχε η συγκεντρωση χιλιαδων πολιτων στο Συνταγμα?
Κανενα,οι πολιτικοι κρυφτηκαν και συνεχισαν απτοητοι να νομοθετουν εναντιον των δικαιωματων οσων διαμαρτυρονταν εξω απο το κοινοβουλιο.
Μας ειπαν οτι κινδυνευει η δημοκρατια,αστειο ε?
Ποιοι τελικα ειναι αυτοι που την προστατευουν...οι ιδιοι?
Και τι ειναι τελικα η δημοκρατια κατα την γνωμη τους.
Να υποστηριζουν τους βιομηχανους και τους τραπεζιτες ενω την ιδια στιγμη καταδικαζουν εναν ολοκληρο λαο στην φτωχεια?

Αυτο δεν ειναι δημοκρατια.

Τα επομενα χρονια επεισοδεια σαν αυτα του Λονδινου θα ενταθουν,τα καθεστωτα ετοιμαζονται πυρετωδως να αντιμετωπισουν τετοια επεισοδεια,δεν τους ενοχλουν οι νεκροι,αυτα τα επεισοδεια τους βολευουν.

Η ερωτηση ομως ειναι....

Ποια ειναι η διαφορα των πεινασμενων Αιγυπτιων με τους πεινασμενους και αστεγους και ανεργους Αγγλους η Ελληνες?

Ειναι το χρωμα του δερματος τους?
Οχι
Ειναι η απογνωση και η εγκαταλειψη απο τα κρατη που κυριο καθηκον εχουν να τους προστατευουν και δεν το κανουν.

Γιατι τοτε οι Αιγυπτιοι και οι υπολοιποι κατοικοι χωρων της Βορειας Αφρικης ειναι επαναστατες ενω οι Ευρωπαιοι βανδαλοι και ταραξιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: