Παρασκευή, Φεβρουαρίου 11, 2022

Εγκληματιες


 Και να που τελικα καταλαβαινουμε ολοι τι παιχνιδι παιζεται πισω απο τις πλατες των λαων,να που ολοι αυτοι που με τα μετρα που πηραν παρανομα και δικτατορικα ανακαλυπτονται σιγα-σιγα,ενας ιος που θα μπορουσε να σταματησει στα αρχικα σταδια με μετρα λογικα χρησιμοποιηθηκε για να επιβαλλουν τυραννικες πρακτικες και περιορισμους που εναν στοχο ειχαν μονο,την υποδουλωση.


Η Ιατρος που ανακαλυψε την μεταλλαξη Ομικρον στην Νοτια Αφρικη και απο τις πρωτες ημερες ανεφερε οτι δεν εχει καμια σχεση με τις προηγουμενες μεταλλαξεις και οτι εχει ηπια νοσηση αποκαλυπτει οτι την πιεσαν να πει οτι ειναι μια σοβαρη μεταλλαξη και αφου ειδαν οτι αυτο δεν ειχε σκοπο να το κανει της ειπαν οτι ψευδεται και προσπαθησαν να υποβαθμισουν την φερεγγυοτητα της.


Οταν μια ολοκληρη συμμορια εχει βασισει τις επομενες κινησεις της στην τρομοκρατηση και τον εκβιασμο των λαων ωστε να τους εμβολιασει....


Να μην το προσπερναμε ετσι ευκολα αυτο,ο εμβολιασμος ειναι ο κυριος στοχος τους,δεν τους ενδιαφερει ουτε ο περιορισμος της λοιμωξης ουτε η υγεια των λαων,με τον συνεχη εμβολιασμο κατ αρχην πολλαπλασιαζονται οι θανατοι απο το σκευασμα αυτο οπως και οι βαριες παρενεργειες στην υγεια των ανθρωπων που το κανουν εχοντας πειστει οτι θα τους προστατεψει απο το να νοσησουν.

Ηδη μελετες δειχνουν οτι υπαρχει πιθανοτητα να αποκτησουν HIV οσοι εμβολιαστηκαν και κανεις δεν ξερει ακομα τι αλλη παρενεργεια θα παρουσιαστει στο προσεχες μελλον.

Και οχι μονο δεν συμβαινει αυτο αλλα νοσουν και πιο ευκολα απο οσους δεν εχουν εμβολιαστει.


Και βλεπουμε στην χωρα μας να κυριαρχει ακομα η προσπαθεια διαχωρισμου των εμβολιασμενων με τους ανεμβολιαστους με ΔΕΔΟΜΕΝΟ πλεον οτι και οι δυο ομαδες νοσουν και μεταδιδουν και να συνεχιζονται τα αντιδημοκρατικα και εκβιαστικα μετρα εναντιον τους.


Οι νεοι ηγετες του WEF που γαλουχηθηκαν με το σχεδιο της μεγαλης επανεκκινησης δεν θα το βαλουν ευκολα κατω,βλεπουμε τι γινεται στον Καναδα με τον αστειο πρωθυπουργο που εχουν εκει,βλεπουμε οτι η μια χωρα μετα την αλλη αποσυρουν μετρα και πιστοποιητικα εμβολιασμου και επαναφερουν μια φυσιολογικη οσο γινεται κατασταση.


Εμεις εδω μια απο τα ιδια,οι ιδιοι ανιδεικευτοι ειδικοι καθε μερα στα καναλια να κατηγορουν καθε μερα τους ανεμβολιαστους σε ενα blame game και να εκβιαζουν οτι αν δεν φτασουμε το 95% εμβολιασμενων δεν θα καταργηθουν οι μασκες,οι μασκες ηδη εχουν καταργηθει απο τον κοσμο που αδιαφορει αλλα αυτοι ζουν σε αλλον πλανητη.

Ο ντοπιος υπαλληλος του WEF  δεν μπορει να καταλαβει οτι μεριδα του κοσμου εχει ξυπνησει και αρχιζει και θετει ερωτηματα,δηλωσεις σαν αυτη της Ιατρου απο την Νοτια Αφρικη ξεσκεπαζουν τα διαβολικα σχεδια τους για απανθρωποποιηση των ανθρωπων και με καλη τυχη θα τους φερουν αντιμετωπους με την δικαιοσυνη συντομα.


Γιατι αν δεν γινει αυτο και δεν εξαθρωθει ολο αυτο το δολοφονικο συστημα σε καθε χωρα δεν προκειται να επανελθουμε ποτε σε κανονικοτητα.

Οι αχρηστοι πρεπει να φυγουν το συντομοτερο.


Αλλα δεν θα το κανουν ευκολα

Δειτε σημερινη ανακοινωση του ΠΟΥ

ΠΟΥ: Η πανδημία δεν τελείωσε! Έρχονται και άλλες ανησυχητικές μεταλλάξεις

Ο ΠΟΥ ειναι υποχειριο των νεοταξιτων και χρηματοδοτειται απο τον Bill Gates. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: