Σάββατο, Φεβρουαρίου 19, 2022

Της Αγιας μεταδοσης

 


Επειδή ειλικρινά έχω σιχαθεί και τις 2 όψεις του συστημικού νομίσματος της αντεπιστημονικής ψέκας. Προσέξτε : αυτές τις μέρες γίνεται το μεγαλύτερο κορονοπάρτι ενδονοσοκομειακής διασποράς από την αρχή της πανδημίας. ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ και οι 2 όψεις του συστημικού νομίσματος της ψέκας.

 1. ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ η καθεστωτική αφήγηση της κυβέρνησης και των Καθηγητών της Αυλής : στο κορονοπάρτι ενδονοσοκομειακής διασποράς αυτονόητα δεν έχουν καμία συμμετοχή ούτε ευθύνη οι 6000 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί αφού ΔΕΝ είναι εδώ, είναι σε αναστολή εργασίας.

 

 2. ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ η αφήγηση των alt - right τραμπουτινικών αντεμβολιαστών : οι πλήρως εμβολιασμένοι υγειονομικοί που την άρπαξαν αυτές τις μέρες είχαν ΟΛΟΙ από μηδενικά ή πολύ ήπια συμπτώματα. Το ίδιο και σχεδόν όλοι οι πλήρως εμβολιασμένοι ασθενείς που νοσηλεύονταν για άλλον λόγο και την άρπαξαν λόγω των απαράδεκτων συνθηκών συγχρωτισμού. Μην τολμήσει κανένας ψέκας της μιας ή της άλλης όψης να το αμφισβητήσει γιατί τα ζούμε καθημερινά και όπως είπα πριν έχουμε σιχαθεί και τους μεν και τους δε. Και τους Καθηγητάς που έχουν καταντήσει την επιστήμη παλλακίδα της εξουσίας και τους τραμπουτινικούς χαζούς που παίρνουν κόσμο στον λαιμό τους και επίσης ξεπλένουν διαρκώς την εξουσία με τις χαζομάρες τους. Άντε γιατί αρκετά. Κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες μέσα σε άθλιες συνθήκες, δεν μπορούμε κι από πάνω τις κουτοπονηριές σας.

 

 Dr. Panagiotis G. Papanikolaou, M.D., Ph.D., Neurosurgeon, Chief Consultant at General Hospital of Nikea-Piraeus

 

Tι μας λεει ο Ιατρος?

Οτι ενω τρομοκρατικα και εκβιαστικα εχουν βαλει σε αναστολη 7000 υγειονομικους μεσα στα νοσοκομεια κολλαει ο ενας εμβολιασμενος υγειονομικος τον αλλον και οι δυο μαζι τους ασθενεις.

 

Και οι εξω απο τα νοσοκομεια χαιρονται που επιτραπηκαν οι ορθιοι στα μπαρ-κλαμπ οπου και εκει θα κολλανε ο ενας τον αλλον και οι δυο μαζι οποιον βρουν μπροστα τους μιας και θα κυκλοφορουν χωρις να ενδιαφερονται.

Και επισης επιτρεπεται τα γηπεδα να γεμιζουν με φιλαθλους στο 50% της χωρητικοτητας τους,δηλαδη ενα γηπεδο 40000 θεατων θα μπορει να δεχεται 20000 εμβολιασμενους οι οποιοι επισης θα κολλανε ο ενας τον αλλον και μετα οποιον παρει ο χαρος στο μετρό η στα σπιτια τους.

 

Σας κανει αυτο ολο να πιστευετε οτι θελουν να περιορισουν την μεταδοση η να την αυξησουν?

Και φυσικα μετα θα βγουν σωρηδον στα καναλια να τρομοκρατησουν τον κοσμο και να ριξουν το φταιξιμο στους μη εμβολιασμενους,γιατι αυτο ειναι το αφηγημα,μονο αυτοι κολλανε και μεταδιδουν,μονο αυτοι νοσηλευονται κατα 90% και μονο αυτοι πεθαινουν.

Μπορειτε να εμπιστευθειτε τετοια επιστημη?

Εγω οχι.

 

 https://twitter.com/PGPapanikolaou/status/1494762624826974211

Δεν υπάρχουν σχόλια: