Σάββατο, Φεβρουαρίου 05, 2022

Αν βγει αληθεια θα ειναι το μεγαλυτερο εγκλημα.

Ο Michael Yeadon είναι ένας Βρετανός ακτιβιστής κατά των εμβολίων και συνταξιούχος φαρμακολόγος που τράβηξε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης για ψευδείς ή αβάσιμους ισχυρισμούς σχετικά με την πανδημία COVID-19 και την ασφάλεια των εμβολίων COVID-19.

 

Ψευδεις η αβασιμους ισχυρισμους λεει η Wikipedia,και επειδη πλεον συνηθισαμε οτι οποιος λεει κατι διαφορετικο απο οσα θελουν να μας κανουν να πιστεψουμε οι σωτηρες μας  ειναι απατεωνας και ψευτης.....κοντα ειναι ο καιρος που θα αποδειχθει αν αληθευει η οχι αυτο που λεει,μεχρι στιγμης ολα οσα εχει πει εχουν επαληθευτει παντως.


Ας δουμε τι επισημαινει εδω:

Ειναι πλεον πολυ αργα να σωσουμε τον καθενα απο οσους εκαναν οποιοδηποτε απο τα εμβολια εναντιον του Covid 19.

Προειδοποιει οσους δεν εχουν κανει αυτο τoν θανατηφορο συνδιασμο να πολεμησουν για την συνεχιση της ανθρωπινης ζωης και της ζωης των παιδιων τους.

Ο πασιγνωστος ανοσιολογος συνεχιζει εξηγωντας την διαδικασια που οπως ο ιδιος λεει θα σκοτωσει την μεγαλη πλειοψηφια του ζωντος πληθυσμου.

Απο την πρωτη δοση θα πεθανει αμεσα το 0.8% μεσα σε δυο εβδομαδες,οι επιζωντες θα εχουν ενα περιθωριο να ζησουν εως και δυο χρονια το οποιο θα μικραινει καθε φορα που κανουν την ενισχυτικη δοση.

Τα εμβολια προκαλουν βλαβη στην καρδια στους πνευμονες και τον εγκεφαλο.

Εχοντας υπαρξει και ο ιδιος μελος της ερευνας και αναπτυξης της φαρμακευτικης εταιρειας Pfizer για δυο δεκαετιες ο καθηγητης δηλωνει οτι ο τελικος στοχος των εμβολιασμων ειναι ο μαζικος αποπληθυσμος του πλανητη και αυτο θα κανει ολους μαζι τους παγκοσμιους πολεμους να μοιαζουν με μια παραγωγη του Μικυ Μαους.


Δισεκατομμυρια εχουν ηδη καταδικαστει σε σιγουρο και χωρις σωτηρια αλλα γεματο αγωνια θανατο,καθε ατομο που εχει κανει το εμβολιο θα πεθανει προωρα και μια τριετια ειναι μια γεναιοδωρη προβλεψη για το ποσο μπορουν να περιμενουν οτι θα επιζησουν.


Τα συμπερασματα δικα σας,ηδη πεθαινουν δεκαδες καθε μερα απο ξαφνικους και απροσδοκητους θανατους,ηδη πολλοι πεθαναν απο τραυματισμους που τους εχει προκαλεσει το εμβολιο η απο το ιδιο το εμβολιο,περιμενουμε μονο την επαληθευση οτι μετα απο 2-3 χρονια θα επελθει η συντριπτικη καταστροφη με εκατομμυρια ανθρωπους να χανονται επειδη καποιοι παρανοικοι.....πολλοι και στην χωρα μας....θεωρησαν οτι ειναι θεοι οι ιδιοι και αποφασισαν να φτιαξουν τον πλανητη οπως τον ονειρευονται αυτοι,για αυτους και μονο.


Ελπιζουμε να μην συμβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: