Τετάρτη, Φεβρουαρίου 23, 2022

Και αν......

 


Και αν ολα αυτα δεν γινονται ξαφνικα και τυχαια.....

Μια σκεψη κανω μετα απο οσα εγιναν με την επεμβαση της Ρωσιας σε αυτονομες περιοχες της Ουκρανιας.

Και αν αυτοι που επιθυμουν να αλλαξουν την ζωη των ανθρωπων στον πλανητη και να ξεκινησουν την μεγαλη επανεκκινηση εχουν σχεδιασει και ολο αυτο που συμβαινει...

Θα με αποκαλεσετε θιασωτη των θεωριων συνομωσιας.

Σκεφτειτε ομως λιγο.

Η μεγαλη αναταραχη με την πολλα υποσχομενη πανδημια εχει περασει,η Ομικρον τους χαλασε τα σχεδια,ο κοσμος αρχιζει και ξεθαρρευει και ζηταει απαντησεις,διαβαζει ποσοι πεθαινουν απο το σκευασμα,σταματαει να φοβαται οπως πριν,αυτο δεν ειναι κατι που περιμεναν.

Και ξαφνικα μια απο τις πιο φιλελευθερες χωρες στον πλανητη...ο Καναδας...μετατρεπεται σε ολοκληρωτικο καθεστως,στρατιωτικος νομος,παγωμα περιουσιων και τραπεζικων καταθεσεων οσων διαφωνουν με οσα συμβαινουν εκει...ακριβως οσα προβλεπει το σχεδιο της Μεγαλης επανεκκινησης,σε μια περιοδο που η πανδημια εχει υποχωρησει και δεν υπαρχει κινδυνος.


Και ξαφνικα...επεμβαινει η Ρωσια στην Ουκρανια,φαινομενικα κατι που ολοι πρεπει να αντιδρασουν..σκεφτειτε ομως τι επακολουθει.

Η Ρωσια σταματαει να τροφοδοτει με φυσικο αεριο και πετρελαιο την Ευρωπη,θα το βρουν απο αλλου λενε οι Γερμανοι,εμεις ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα εχουμε προβλημα αλλα ποιος πιστευει εναν καραγκιοζη σαν τον σημερινο πρωθυπουργο?Oχι οτι ο επομενος θα ειναι καλυτερος,αν υπαρξει επομενος......

Και αν ολα αυτα γινονται βαση σχεδιου?

Ο Πουτιν συγκαταλεγεται αναμεσα στους ηγετες τους οποιους κατα δηλωση του Klaus Schwab τους  ελεγχει και συντονιζει το WEF,αν λοιπον ολα αυτα ειναι σχεδιασμενα ωστε να επιταχυνθει η μεγαλη επανεκκινηση τοτε:


Οι τιμες στα  καυσιμα και το φυσικο αεριο θα αυξηθουν τοσο που θα ειναι αδυνατον να ανταπεξελθει ο πολιτης καθε χωρας στην αποπληρωμη των λογαριασμων που θα λαμβανει.

Μαζι με αυτο θα ανεβουν σε δυσθεωρητα υψη οι τιμες καθε προιοντος.

Ο κοσμος δεν θα πεθαινει πλεον μονο απο την επιδημια αλλα και την πεινα,την ανεργια,θα χανει την περιουσια του γιατι δεν θα μπορει να την συντηρησει,ενα ντομινο που θα αναποδογυρισει καθε τι που ξεραμε σαν φυσιολογικη ροη των πραγματων μεχρι τωρα.


Η Μεγαλη επανεκκινηση.

 

Μεσα σε αυτη την αναμπουμπουλα θα μπορεσουν να παρουν ολα τα υπολοιπα μετρα που απομενουν πολυ γρηγοροτερα,digital id,digital wallet,credit score system.


Τι θα συμβει θα το δουμε,αλλα βαλτε την αμφιβολια στο μυαλο σας οτι ολα αυτα δεν γινονται ξαφνικα τωρα για τον λογο που φαινονται οτι γινονται.


Και ο θεος βοηθος,μπλεξαμε......

Δεν υπάρχουν σχόλια: