Τρίτη, Φεβρουαρίου 08, 2022

Το φιδι δεν αλλαζει,παντα θα δαγκωνει

 


Απομακρυνθηκε απο την θεση του ταχυτατα ο υπουργος Αγροτικης αναπτυξης μετα απο το βιντεο που κυκλοφορησε και τον εδειχνε να επικροτει τις πρακτικες που χρησιμοποιησε το κλεφτοκομμα της ΝΔ για να κερδισει τις εκλογες του 2007.

Και

Τοποθετησαν στην θεση του ενα αλλο στελεχος το οποιο μεσες--ακρες φαινεται να λεει τα ιδια πραγματα με τον αποπεμφθεντα υπουργο σε αλλο βιντεο.

Τα ονοματα τους δεν εχουν σημασια,η φιλοσοφια και η νοοτροπια εχουν σημασια,υπαρχει καποιος που αμφιβαλλει οτι ολα αυτα γινοντουσαν και γινονται ακομα και σημερα.....με πιο εξελιγμενους τροπους?


Τον παραιτησε επειδη επικροτησε οσα λεγονται η γιατι αποκαλυφθηκαν οσα λεγονται?


Ξεχασε ο Μεσσιας οτι επι σκανδαλου Ζιμενς ετρεξε ταχυτατα να αποπληρωσει το πανακριβο τηλεφωνικο κεντρο η κεντρα που ειχε εγκαταστησει η αμαρτωλη εταιρεια στο πολιτικο του γραφειο?

Γιατι προσπαθει να μας δειξει οτι ειναι ασχετος με την σαπιλα και την βρωμια που επικρατει στο κομμα του και σε καθε πολιτικο κομμα στην χωρα?


Ξεχναει ο Μεσσιας ποσα εκατομμυρια χρωσταει το κομμα του στις τραπεζες η ποσα χρεη εχει ο Κυρηκας Χανιων?

Ειναι ψεμα οτι στα κομματα διοριζονται μονο δικα τους παιδια και αδιαφορουν τελειως για την αξιοκρατια?

Προσφατο παραδειγμα η Χριστοφιλοπουλου του Συριζα που ζητησε να επανδρωθει ολος ο κρατικος μηχανισμος με δικους τους ανθρωπους οταν ξανα κυβερνησουν.....οπως κανουν τα αλλα κομματα.

Ειναι ψεμα οτι διοριζονται χιλιαδες μετακλητοι απλα γιατι ειναι γνωστοι,βυσματα η συγγενεις των βουλευτων η υπουργων καθε κομματος?

Ο Βασιλακοπουλος πως διοριστηκε διευθυντης μοναδας ΜΕΘ στο Ντυναν?

Ηταν επειδη τραγουδουσε τα Μαυρα ματια σου σαν παρατραγουδο της Πανια?

Η επειδη εχει πιασει στασιδι καθε μερα επι 24ωρου βασεως στα καναλια βριζοντας και απειλωντας τους ανεμβολιαστους?

Ειναι επιστημονας καποιος σε τετοια θεση οταν εχει προτασεις και ιδεες που θα λατρευαν οι Ναζί στα κρεματορια και οταν συνεχιζει να διακινει παρωχημενες απο την πραγματικοτητα  επιστημονικες θεωριες οτι μπορει να επιτευθει ανοσια της αγγελης στον πληθυσμο οταν πλεον εχει καταρριφθει απο παντου σαν επιχειρημα?

Περιμενει κανεις σας να παει αυτη η χωρα εστω και ενα βημα μπροστα οταν τα κομματα φερονται στο κρατος σαν να ειναι οικοπεδο τους και περιουσια τους?


Τιποτα δεν αλλαζει,εφυγε ενας υπουργος,και?

Δεκαδες περιμενουν στην σειρα να παρουν την θεση του και να κανουν ακριβως τα ιδια με αυτον,απλα να το κρυψουν καλυτερα απο εκεινον.

Η χωρα εχει τελειωσει,απλα τα ορνεα τρωνε και τα κοκκαλα τωρα.

Το φιδι παντα φιδι θα μενει,το ενστικτο του ειναι να επιτιθεται και να δαγκωνει.


Και εμεις παρακολουθουμε τους τελευταιους σπασμους του θυματος.


Εμας δηλαδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: