Δευτέρα, Φεβρουαρίου 07, 2022

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ


 Να κανουμε μια δημοσκοπηση μιας και δεν εχουμε αλλη δουλεια να κανουμε

Εγω θα κανω τις ερωτησεις κι εσεις,,,,οσοι τελως παντων διαβασετε αυτην την αναρτηση δωστε απο μονοι σας τις δικες σας απαντησεις,και βγαλτε ενα συμπερασμα.

 

Ποιοι θα ψηφισουν τον Κουλη και την συμμορια του?

 

α)

Οι υγειονομικοι που ειναι σε αναστολη και δεν εχουν να φανε?

β)

Οι υγειονομικοι που αναγκαστηκαν να εμβολιαστουν για να μην βγουν σε αναστολη και δεν εχουν να φανε?

γ)

Οι ανω των 60 ετων ανεμβολιαστοι που πληρωνουν 100 ευρω απο το μικρο εισοδημα τους επειδη δεν του εκαναν το χατηρι να εμβολιαστουν και δεν εχουν να φανε?

δ)

Οι ανω των 60 ετων που εμβολιαστηκαν εκβιαστικα γιατι αν δεν το εκαναν θα πληρωναν προστιμο 100 ευρω και δεν θα ειχαν να φανε?

ε)

Ολοι οι ανεμβολιαστοι στην χωρα κατω των 60 ετων που εξυβρισθηκαν,εκβιαστηκαν,τρομοκρατηθηκαν,εχουν απειληθει,πληρωνουν ραπιντ και μοριακα τεστ για να εργαζονται,που δεχονται καθε μερα επιθεσεις απο τους αστειους ειδικους του Κουλη και τα Πετσωμενα καναλια επειδη επελεξαν να μην γινουν στατιστικες παρενεργειων και θανατων?

Που στερουνται το δικαιωμα να πιουν εναν καφε καθιστοι σε μια καφετερια,που ενω και οι εμβολιασμενοι κολλανε και μεταδιδουν οι ιδιοι νοιωθουν ασθενεις αν και δεν εχουν τον κορωνοιο?

ζ)

Οι εργαζομενοι που εμβολιαστηκαν μετα απο προτροπη της κυβερνησης και με εκβιαστικο τροπο και συσταση απο τις εταιρειες που εργαζονταν αλλοιως θα εχαναν την δουλεια τους και δεν θα ειχαν να φανε?

η)

Οι νοικοκυρες που πανε να ψωνισουν σε λαικες,σουπερ μαρκετ,χασαπικα και κλαινε με μαυρο δακρυ με τις τιμες?

θ)

Οι νοικοκυραιοι που σκεπτονται την αυτοκτονια οποτε ερχεται ο λογαριασμος της ΔΕΗ και οποτε αδειαζει το ρεζερβουαρ του αυτοκινητου τους?

ι)

Το 47% των νεων..εκτος των κομματοσκυλων του κομματος που ειναι ανεργοι ενω ο Αδωνις καγχαζει οτι ειμαστε πρωτοι στην αναπτυξη?

κ)

Τα παιδια και οι οικογενεις των ηλικιωμενων που δεν εχουν εμβολιαστει και πληρωνουν προστιμο?

λ)

Οσοι καηκαν το καλοκαιρι,εχασαν σπιτια και καλλιεργειες,οσοι πνιγηκαν τον χειμωνα και παγωσαν στους δρομους και την Αττικη οδο οπου και καταλαβαν οτι το επιτελικο κρατος ειναι ιδιο με το Τσιρκο Μεντρανο?


μ)

Και τελος....θα τον ξαναψηφισουν οσοι εμβολιαστηκαν με δικη τους θεληση πιστευοντας την προπαγανδα οτι θα παρουν τις ζωες τους πισω και σημερα η ταλαιπωρουνται απο παρενεργειες η θεωρουνται ανεμβολιαστοι αν δεν συνεχισουν να τριπιονται οσες φορες αποφασισει ο Κουλης?


Αν απαντησετε ΝΑΙ σε μια απο ολες τις ερωτησεις του Γκαλοπ τοτε εχει μια μικρη ελπιδα ο Κουλης να παρει ενα αξιοπρεπες ποσοστο και να χασει κι ετσι να παει με ψηλα το κεφαλι σπιτι του.

Αν η απαντηση σας σε ολες τις ερωτησεις ειναι ΟΧΙ τοτε καταλαβαινετε το ποσοστο που θα παρει,δεν ειστε ηλιθιοι.

 

Το μπλογκ αυτο δεν χρηματιζεται απο κλεφτοκομματα,ουτε δεξια ουτε αριστερα,και την πτωση του Γαπ προβλεψε,και την πτωση του Σαμαρα προβλεψε και την γελοια πτωση του Τσιπρα ειχε προβλεψει ενα χρονο μολις μετα τις εκλογες του 2015.

Ετσι και σημερα σας λεω οτι αν δεν γινει νοθεια,αν δεν γινει κατι ανωμαλο,αν δεν πουληθουν ολοι.....


Ο Κουλης θα χασει σε οσες εκλογες και να παει,δημοκρατικες εκλογες,οχι με κολπα και απατεωνιες.


Ας ετοιμαστουν να φυγουν.





 Σημειωστε την ημερα που το γραφω.

7/2/2022 ωρα 18.30.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: