Παρασκευή, Φεβρουαρίου 18, 2022

Ψηφιακη ταυτοτητα,ενα εργαλειο σκλαβιας


Ολοι,η τουλαχιστον οσοι βλεπουν λιγο πιο βαθεια τα πραγματα μπορουν να δουν τι γινεται αυτη την στιγμη στον Καναδα,ειναι μακρυα ο Καναδας,πολυ κοντα ομως ψηφιακα.


Η Ηγεσια της χωρας αυτης που καποτε ολοι ζηλευαμε,την χωρα,οχι την ηγεσια....παραδομενη πλεον στις εντολες του Παγκοσμιου Οικονομικου φορουμ μας δινει την εικονα που συντομα θα δουμε και στην δικη μας χωρα,και δεν ειναι ωραια αυτη η εικονα,οι εντολες ειναι σαφεις,οι ανθρωποι πρεπει να υποταχθουν η να καταστραφουν,οσοι αντιδρουν σε οσα σχεδιαζουν και εκτελουν οι μαριονετες του συστηματος ειναι πλεον εχθροι για το συστημα,γιατι....


Δεν θελουν να γινουν πειραματοζωα που να τρυπιουνται κατα την διαθεση των ελιτιστων

Δεν θελουν να ζουν με εντολες και ελεγχο της καθημερινοτητας τους.

Θελουν να ζουν ελευθεροι και να οριζουν τις ζωες και το σωμα τους αυτοι και οχι αλλοι.

 

Και η σιωπη και αποδοχη που υπαρχει για αυτο που γινεται ειναι πρωτοφανης.

Ειναι εχθροι των κυβερνωντων

Και αυτοι ακολουθωντας τις εντολες των πραγματικων κυβερνητων του πλανητη αυτη την στιγμη τους διωκουν σαν τρομοκρατες και εχθρους της χωρας τους.

Και οι πολιτες αυτοι...

Βλεπουν τους τραπεζικους τους λογαριασμους και την βοηθεια που τους προσφεραν αλλοι πολιτες που πιστευουν τα ιδια με αυτους να μπλοκαρονται,να χανουν τις δουλειες τους,να συλλαμβανονται.


Αυτο ειναι το προσεχες μελλον,δεν ειναι μακρυα μας,μεχρι το 2030 πρεπει να το εχουν πετυχει.

Στην Ιταλια ο Ντραγκι αναφερομενος στους ανεμβολιαστους ειπε οτι δεν ειναι μερος της κοινωνιας πλεον,εννοει την κοινωνια που θελει να εφαρμοσει,των υπακουων,των υποδουλων,αυτων που θα τους λενε "τωρα θα κανεις την 20η δοση αυτου του εμβολιου"και θα το κανουν αψηφωντας την ζωη τους για το "καλο" ολων.

Οι ανω των 50 ετων που δεν εχουν το σουπερ πασο δεν εχουν πλεον την δυνατοτητα να εργαστουν,πως θα ζησουν?

Δεν ενδιαφερεται η κοινωνια του Ντραγκι,μιας αλλης μαριονετας αν θα ζησουν,πεθαινοντας θα τον απαλλαξουν απο την ταλαιπωρια να τους εξαφανισει ο ιδιος.....

Ο Klaus Schwab ανεφερε αδιαντροπα οτι το ψηφιακο πιστοποιητικο θα μετατραπει σε ψηφιακη ταυτοτητα,δεν φοβουνται πλεον να πουν καθαρα τα σχεδια τους,η προεδρος της Ε.Ε.βεβαιωσε οτι θα υπαρξει μια ψηφιακη ταυτοτητα για καθε πολιτη της Ευρωπαικης ενωσης.


Αιωνια σκλαβια.

Το τελος της ανθρωποτητας.

https://harrytsopanos.blogspot.com/2021/12/social-credit-systemdigital-iddigital.html

Παρτε μια ιδεα.

Ειμαστε πολλοι,ειναι λιγοι,αλλα ειμαστε χωρισμενοι,μονο ολοι μαζι μπορουμε να αντιμετωπισουμε αυτην την εγκληματικη συμμορια,ο Καναδας και η Αυστραλια ειναι μακρυα,γεωγραφικα,οχι ψηφιακα,οτι συμβαινει εκει θα ερθει και εδω,οι μαριονετες ειναι ετοιμες να αναλαβουν δραση,κι εδω εχουμε πολλες,αυτη που κυβερναει τωρα ειναι αναλωσιμη,απο πισω της ερχονται οι επομενες.


Το μελλον της ανθρωποτητας δεν κινδυνευει στην Ουκρανια,ειναι σε θανασιμο κινδυνο στον πολιτισμενο δυτικο κοσμο......

Δεν υπάρχουν σχόλια: