Παρασκευή, Φεβρουαρίου 04, 2022

"Η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής."

 


Αυτο ειναι το τελειωτικο κτυπημα.

Δεν ξερω τι αλλο περιμενουμε να ακουσουμε πλεον.

Οχι,δεν το ειπε καποιος φιλελληνας ξενος διπλωματης για να μας κανει να αισθανθουμε καλυτερα.

Οχι,δεν το ειπε καποιος που δεν ξερει πως ζει ο λαος στην Ελλαδα,σε τι συνθηκες,με τι μισθους,σε τι εκβιασμους και τρομοκρατια υποκυπτει για να συνεχισει την ζωη του,που πληρωνει δεκα φορες επανω οτι οι αλλοι αγοραζουν δεκα φορες κατω.


Οχι,δεν το ειπε κανενας αγνωστος για να κανει πλακα μαζι μας,καποιος που δεν ξερει οτι ενας συνταξιουχος ζει με μηνιαιο εισοδημα 200-500 ευρω και απο αυτα του κλεβει τα 100 το κρατος επειδη δεν υπακουσε την εντολη του να παιξει κορωνα γραμματα την ζωη του και να εμβολιαστει.


Δεν τα ειπε καποιος που δεν ξερει οτι το 47% των νεων ειναι ανεργοι,καποιος που αγνοει οτι τιποτα δεν λειτουργει εκτος της μιζας,της διαφθορας,της απ ευθειας αναθεσης,της φαμιλιας,του ακρατου πλουτου των πολιτικων και των οικογενειων τους.


Σιγουρα δεν το ειπε καποιος που ξερει οτι δεν λειτουργει η δικαιοσυνη,οτι οι εκβιαστες του λαου εχουν ασυλια,οτι τα μιντια πινουν το αιμα του γεμιζοντας τον ενοχες και παραπληροφορηση.


Το ειπε ο Κουλης

Η μοντερνα Αντουανετα του 2022.


Αυτος που διχασε,εκβιασε,τρομοκρατησε τον λαο 3 χρονια τωρα,αυτος που εγκληματικα αφησε το συστημα υγειας να καταρρευσει και χιλιαδες ανθρωπους να πεθανουν αβοηθητοι σε διαδρομους και τεχνητες μεθ,αυτος που εχει 7 χιλιαδες υγειονομικους απληρωτους γιατι δεν του εκαναν το χατηρι να παιζουν την ζωη τους ρωσικη ρουλετα με τον εμβολιασμο.


Το τελος του ειναι κοντα,θα μεινει με τα 36 ακινητα του και την τεραστια περιουσια που αποκτησε απο την φαμιλια του κανοντας απολυτως τιποτα,φυσικα κανεις δεν θα ελεγξει που και απο πως,τα εγκληματα των πολιτικων παραγραφονται και οταν πεθανουν τους δοξαζουν κιολας.


Μεσα σε τοσες ανακριβειες,τοσα ψευδη,τοση αλαζονεια,τοσο κομπασμο βρηκε να πει και αυτο.

Σκεφτηκε μαλλον οτι γνωριζουμε πλεον ποσο γελοιος ειναι,δεν μπορει να γινει γελοιοτερος.

Κι ομως μπορει.


Και περνωντας οι ημερες και οι μηνες ελπιζουμε πριν το τελος του χρονου να τον εχουν στειλει σπιτι του,κατα την δικη μου προτιμηση θα επρεπε να παει στην φυλακη ισοβια για 23000 νεκρους Ελληνες.

Αλλα αυτα δεν γινονται σε χωρες με καταπληκτικη ποιοτητα ζωης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: