Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16, 2022

Το λενε καθαρα πλεον


 Ποιος ιος και ποια πανδημια,ολα οδηγουν εδω,εργαλειοποιησαν μια διαχειρισιμη κατασταση,τρομοκρατησαν τους πληθυσμους των χωρών τους μονο για αυτο.

Μετα σχεδον αμεσα εβγαλαν ενα σκευασμα το οποιο θα προστατευε απο αυτη την κατασταση το οποιο αποδειχθηκε τελειως ανισχυρο και εφερε τα αντιθετα αποτελεσματα με πολλους νεκρους και εκατομμυρια δυστυχεις να υποφερουν απο τις παρενεργειες τους ενω αυτοι μας βεβαιωναν οτι ειναι ελεγμενο και ασφαλες.

 

Τι στοχο ειχαν τελικα?

Την πληρη υποδουλωση.

Η συμφωνεις με την τυραννια που θα σου επιβαλλουμε και θα κανεις οτι θελουμε εμεις,η θα δεχθεις να τρυπιεσαι καθε φορα που στο λεμε σαν ινδικο χοιριδιο η θα απομονωθεις απο την κοινωνιας ΜΑΣ.

 

Ο Διαχωρισμος για τον οποιο εχω ξαναγραψει δεκαδες φορες δεν ηταν τυχαιος.

Δεν εγινε ετσι απλα,εγινε με την ιδια μεθοδο και τις ιδιες απειλες και τρομοκρατια σε ολες τις χωρες.

Αυτη την στιγμη τον πλανητη τον διοικουν δεκαδες εγκληματιες και ανικανοι πολιτικοι οι οποιοι εχουν τον ιδιο ακριβως στοχο,απο πισω τους ειναι αυτοι που κυβερνουσαν πραγματικα επι δεκαετιες,βρηκαν τωρα το καταλληλο εδαφος και εξαπλωσαν τις εγκληματικες τους φιλοδοξιες.

Να αλλοιωσουν την ανθρωπινη υποσταση και να εγκαθιδρυσουν ενα παγκοσμιο εγκληματικο συνδικατο που θα επιβαλλει στον ανθρωπο τις αρρωστημενες επιθυμιες τους με μονη δικαιολογια την ταχα διασωση του πλανητη απο την εξαφανιση.


Και οι ελπιδες οτι αν φυγουν αυτοι με εκλογες η με την βια δεν εχουν αντικρυσμα,φευγουν αυτοι αλλα απο πισω ειναι οι επομενοι με τις ιδιες ιδεες και τις ιδιες επιδιωξεις,και αυτες δεν ειναι για το καλο της ανθρωποτητας.


Μονο το μαζικο ξυπνημα των λαων θα τους εμποδισει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: