Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2010

6 Μηνες μετα

Τα χειροτερα νεα εφερα μαζι μου παλι γυρνωντας απο το νοσοκομειο,δεν θα περπατησει ξανα,οδυνηρο αλλα αυτο πρεπει να συνειδητοποιησω.

Βαρεια οστεοπορωση εδειξε η διαγνωση που εγινε,με βαση τις ακτινογραφιες που εβγαλαν αυτη την εβδομαδα,και λογικα θα επρεπε να ειχε γινει πριν εξη μηνες οταν πρωτομπηκε στο νοσοκομειο.

Αν κινηθει αποτομα ειπε ο γιατρος μπορει να σπασει καποιο κοκκαλο,οποτε απλα την αφηνουμε ετσι και βλεπουμε.
Η Απορια μου και δεν ξερω αν ειναι παραλογη ειναι η εξης....

Οταν καποιος μπαινει σε ενα νοσοκομειο η χωρο νοσηλειας,δεν ειναι το σωστοτερο να περναει εκεινη την εποχη ολες τις εξετασεις που πρεπει ωστε βασει αυτων να δινεται και η φαρμακευτικη αγωγη?

Γιατι επρεπε να περασουν 6 μηνες για να ερθει φυσιοθεραπευτρια να την βοηθησει να περπαταει και μετα να γινουν οι εξετασεις που εδειξαν την παθηση αυτη?

Στο μεταξυ οταν πηγαινω προσπαθω να την πεισω οτι ολα αυτα που πιστευει σαν αληθινα...κυριως ονειρα που βλεπει το βραδυ,δεν ισχυουν και δεν πρεπει να την ανησυχουν καθολου,εκεινη δεν το πιστευει φυσικα και η περισσοτερη ωρα αναλωνεται με αυτην την προσπαθεια.

Επισης μετα απο 6 μηνες και αφου παραπονεθηκα τοσες φορες οτι εχει χασει ολο σχεδον το βαρος της αποφασισαν τωρα να την βοηθησουν με καποια φαρμακα η δυναμωτικα που της ανοιξαν την ορεξη,καλλιο αργα παρα ποτε να μου πεις.

Το γεγονος ειναι οτι οσο φιλοτιμες μπορει να ειναι οι προσπαθειες τους η ελλειψη νοσηλευτριων και η αδιαφορια κυριως κατα τις πρωτες 40 ημερες που δεν ειχα χρηματα να παρω αποκλειστικη,ηταν το καθοριστικο σημειο για την κατασταση που ειναι τωρα.

Δωρεαν υγεια επι πληρωμη....τι αλλες υποσχεσεις θα μας πουν?

Δεν υπάρχουν σχόλια: