Τετάρτη, Ιουνίου 09, 2010

Η Τροφη σαν οπλο


Ολες οι γεννιες που περασαν και οι γεννια η δικη μας καθως και οι επομενες μεγαλωσαν,μεγαλωνουν και γαλουχηθηκαν με εναν φοβο.
Τον φοβο του πολεμου.

Ο πολεμος ειναι κακος για τους ανθρωπους,σκληρος,αδικος,φερνει θανατο,πονο,και κυριως για τους περισσοτερους φερνει κατι χειροτερο.

Πεινα.

Το συνδρομο της πεινας που εμεινε στους Ελληνες απο τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο ειναι ακομη εμφανες,το βλεπαμε στον τροπο που εκαναν τις αγορες τους στα σουπερ μαρκετ,στον τροπο που ετρεφαν και φροντιζαν τα παιδια τους να εχουν οτι ειχε λειψει απο εκεινους.

Αυτη ειναι μια απο τις μεθοδους που θα χρησιμοποιηθουν στο μελλον κατα της ανθρωποτητας,η πεινα σαν οπλο.

Ειναι η αντζεντα των ελιτιστων των οποιων τις επιταγες εχει αποδεχθει και ο διαχειριστης μας,εχω γραψει πριν ακομη συμβουν οσα εχουν συμβει οτι μετα την Ελλαδα θα ακολουθησει η Ευρωπη με μετρα λιτοτητας,ερχονται χειροτερα,ο σχεδιασμος τους ειναι εως το 2030 να εχουν εγκαταστησει μια παγκοσμια κυβερνηση.

Εως τοτε ομως θα εχουν πεθανει εκατομμυρια ανθρωποι απο ανεχεια,θα εχουν αυτοκτονησει χιλιαδες απο απελπισια,θα εχουν καταστραφει οικονομικα αλλοι τοσοι.
Οι υπολοιποι θα υποδουλωθουν απο την ψυχολογικη πιεση που θα εχουν δεχτει τοσα χρονια και απο τον φοβο της ελλειψης τροφης.
Τα ανδρεικελα που κυβερνανε τις χωρες,γιατι για τετοια προκειται,σιγα σιγα θα αποδομησουν το κοινωνικο κρατος καθε χωρας,θα αυξησουν τους φορους σε αβαστακτο σημειο,ηλεκτρικο,νερο,θα φτασουν σε απλησιαστες τιμες με αποτελεσμα την ελλειψη τους απο τα περισσοτερα νοικοκυρια.

Η κριση ειναι τεχνητη,οποιος το καταλαβει νωρις θα καταλαβει και τι θα ερθει μετα απο αυτην,τα μετρα αυτα χειροτερευουν την κριση,και δεν ειμαι οικονομολογος για να το καταλαβω,αυτοι ηδη το λενε.

Δεν ειναι ο σκοπος τους λοιπον να βγουμε απο την κριση,σκοπος τους ειναι να μπουμε περισσοτερο σε αυτην ωστε οσο χειροτερα γινονται τα μετρα εμεις να τα υπομενουμε....γιατι απλα εχουμε κριση και πρεπει να βγουμε απο αυτην.

Μια σφαιρα σε σκοτωνει ακαριαια,η τροφη και η ελλειψη της σκοτωνει τους λαους σιγα-σιγα,εγκαθιστα τον τρομο,την εξαθλιωση,την πεινα,και τελικα τον θανατο.

Επισης εγκαθιστα την αδιαφορια του ενος προς τον αλλον,οταν δεν εχει καποιος να ζησει δεν μπορει να σκεφρει αν ο διπλανος του χρειαζεται βοηθεια.

Ολα αυτα ακουγονται σαν μυθιστορημα επιστημονικης φαντασιας.

Οσο μυθιστορημα ηταν και οι ψευτικες υποσχεσεις του διαχειριστη μας με σκοπο να παρει την εξουσια.

Για να κανει αυτα για τα οποια εχει συμφωνησει με αυτους που θα χρησιμοποιησουν.

Την τροφη σαν οπλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: