Σάββατο, Ιουνίου 12, 2010

Κορωπι

Πρασινο,οσο γινετε,ησυχια σε σχεση με τη πολη,ειναι κοντα στην θαλασσα,τι αλλο ζηταει καποιος απο την περιοχη που μενει?
Το Κορωπι αναπτυσεται,οπως ολες οι πολεις της χωρας,με τροπο που σε λιγα χρονια η ζωη των κατοικων του θα ειναι δυσκολη.

Ο κεντρικος δρομος του χωριου πολυ στενος και γινετε στενοτερος απο τα αυτοκινητα που παρκαρουν και στις δυο πλευρες αδιαφορωντας για την συμφορηση που προκαλουν στους διερχομενους.
Τα πεζοδρομια στενα,καμμια προβλεψη για μελλοντικη επεκταση των δημοσιων χωρων,καφετεριες,σουβλατζιδικα,και οτι αλλο πρεπει να εχει μια μικρη ελληνικη πολη για να ειναι αξιοπρεπης και να μοιαζει με ολες τις υπολοιπες.

Οι δρομοι που ενωνουν το χωριο με την Αθηνα και τα γυρω χωρια στενοι κι'αυτοι,και αυτοι χωρις καμμια προβλεψη διαπλατυνσης τους τωρα που ακομη δεν εχουν κτιστει τα παντα.
Οταν γεμισει η περιοχη με κτηρια και οικιες τοτε θα καταλαβουν κι αυτοι που εχουν την ευθυνη ποσο μεγαλη ταλαιπωρια θα υφιστανται οσοι μενουν η περνανε απο εδω λογω ακαταλληλοτητας των δρομων.

Τα ιδια συμβαινουν και στο Πορτο-Ραφτη,ειδικα τωρα το καλοκαιρι το κυκλοφοριακο κομφουζιο απιστευτο,οι ουρες θυμιζουν εργαζομενους που εχουν κατεβει ολοι μαζι στην πολη για δουλεια.

Και ομως θα μπορουσαν αυτες οι περιοχες να αναπτυχθουν διαφορετικα,να νοιαζονται και οι κατοικοι για το τι συμβαινει εξω απο το σπιτι τους.

Για κατι τετοιο ομως χρειαζεται μυαλο,και αυτο ειναι κατι που σε αυτην την χωρα δεν το εχουμε,κανουμε εγκληματα και μετα τρεχουμε να τα διορθωσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: